Liverpool-stjerne ut på båre med kneskade

Liverpool-manager Jürgen Klopp bekrefter alvorlig skade for Alex Oxlade-Chamberlain.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se hvordan Liverpool knuste Roma 5-2 i Mesterligaen i Sportsnyhetene øverst!

Alex Oxlade-Chamberlain gikk ned etter en duell med Romas vingback Aleksandar Kolarav etter et kvarters spill mot i tirsdagens Mesterliga-semifinale mot Roma, og den engelske midtbanespilleren ble liggende med tydelige smerter i kneet.

Liverpool vant kampen 5-2 etter å ha sluppet inn to mål mot slutten.

Georginio Wijnaldum ble byttet inn for Oxlade-Chamberlain, som gikk ut på sidelinjen, før han ble tatt bort på båre.

Liverpool-supporterne reiste seg og applauderte 24-åringen idet han ble båret inn i spillertunnelen. Han fikk også noen trøstende ord på veien av Jürgen Klopp.

– Det største problemet var at vi mistet Oxlade-Chamberlain. Han spilte fantastisk mens han var på banen, men det er en alvorlig skade. Med tanke på skadesituasjonen vår er ikke det så kult. Vi vet alle at det er viktig å ha en skadefri stall før finale og semifinale, men vi har det motsatte. Liverpools vei er alltid litt vanskeligere, så vi må finne løsninger og være kreative, sier Klopp til Viasat 4.

Liverpool-manageren har allerede midtbanespillerne Emre Can og Adam Lallana på skadelisten, og duoen kan være ute resten av sesongen.

Dersom Oxlade-Chamberlain skulle være lenge ute, gir midtbanen seg selv i innspurten med Jordan Henderson, James Milner og Wijnaldum som de eneste skadefrie alternativene til Klopp.

​– De må ri to hester med tanke på topp fire. De tok av Salah med et kvarter igjen å spille, så han skal spille mot Stoke. Liverpool kan omtrent løse topp fire i Premier League i den kampen, men de er sårbare nå. Av de fremme kan de kanskje klare seg uten Sadio Mané, men de må ha Roberto Firmino og Mohamed Salah må være med om Liverpool skal ha sjanse om å vinne Champions League, sier TV 2s fotballekspert Simen Stamsø Møller.

En skadefri Oxlade-Chamberlain er ventet å bli inkludert i den engelske VM-troppen. Det samme gjelder Adam Lallana, som for tiden er i Sør-Afrika for rehabilitering av lårskaden han pådro seg på trening i slutten av mars.

Liverpool betalte om lag 400 millioner kroner for å sikre seg Oxlade-Chamberlain fra Arsenal like før overgangsvinduet stengte i august i fjor.