INGEN KRANGEL: Ryktene om en krangel med Medhi Bentia (til høyre) får Gianluigi Buffon til å tenne på alle plugger.
INGEN KRANGEL: Ryktene om en krangel med Medhi Bentia (til høyre) får Gianluigi Buffon til å tenne på alle plugger. Foto: Oscar Del Pozo

Buffon raser: – De forsøker å destabilisere og undergrave

Juventus-legenden avviser feide med lagkamerat.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den italienske veterankeeperen Gianluigi Buffon raser mot ryktene om at han skal ha havnet i en opphetet krangel med Juventus-lagkamerat Medhi Benatia.

40 år gamle Buffon skal angivelig ha vært illsint på midtstopper Benatia etter Napolis sene scoring til 1-0-seier i helgens toppoppgjør i Serie A. Resultatet betyr at serietoer Napoli kun er poenget bak Juventus i kampen om ligatittelen med fire runder igjen å spille.

– Forsøker å destabilisere
Det var også en takling av marokkanske Benatia som førte til straffesparket som sendte Real Madrid til mesterligasemifinale på bekostning av Juventus nylig.

I et intervju med Torino-klubbens egen TV-kanal kaller Buffon den påståtte krangelen «bevisst oppfunnet sladder».

– De forsøker på destabilisere vårt miljø og undergrave samholdet i gruppen, sier han.

– Ingen, i det minste ikke i mine 17 år i klubben, har tillatelse til å rette fingeren mot andre og si at deres feil førte til et tap, sier veteranen.

– Og det vil heller aldri skje så lenge jeg er kaptein for dette laget, tilføyer han.

– Falske
Buffon skryter i stedet av nevnte Benatia.

– Jeg beklager at jeg må påpeke dette, men det må jeg gjøre som følge av disse nyhetene, som om ikke ærekrenkende i det minste er falske. En oppklaring er nødvendig for å beskytte både gruppen og Media, som er en flott fyr, sier 40-åringen.

Buffon understreker videre at laget står sammen i jakten på den sjuende strake ligatittelen. Juventus er også med i kampen om å bli cupmester for fjerde år på rad.

Milan er motstander i cupfinalen 9. mai.

(©NTB)