Buffon raser: – De forsøker å destabilisere og undergrave

Juventus-legenden avviser feide med lagkamerat.

INGEN KRANGEL: Ryktene om en krangel med Medhi Bentia (til høyre) får Gianluigi Buffon til å tenne på alle plugger. Foto: Oscar Del Pozo
INGEN KRANGEL: Ryktene om en krangel med Medhi Bentia (til høyre) får Gianluigi Buffon til å tenne på alle plugger. Foto: Oscar Del Pozo

Den italienske veterankeeperen Gianluigi Buffon raser mot ryktene om at han skal ha havnet i en opphetet krangel med Juventus-lagkamerat Medhi Benatia.

40 år gamle Buffon skal angivelig ha vært illsint på midtstopper Benatia etter Napolis sene scoring til 1-0-seier i helgens toppoppgjør i Serie A. Resultatet betyr at serietoer Napoli kun er poenget bak Juventus i kampen om ligatittelen med fire runder igjen å spille.

– Forsøker å destabilisere
Det var også en takling av marokkanske Benatia som førte til straffesparket som sendte Real Madrid til mesterligasemifinale på bekostning av Juventus nylig.

I et intervju med Torino-klubbens egen TV-kanal kaller Buffon den påståtte krangelen «bevisst oppfunnet sladder».

– De forsøker på destabilisere vårt miljø og undergrave samholdet i gruppen, sier han.

– Ingen, i det minste ikke i mine 17 år i klubben, har tillatelse til å rette fingeren mot andre og si at deres feil førte til et tap, sier veteranen.

– Og det vil heller aldri skje så lenge jeg er kaptein for dette laget, tilføyer han.

– Falske
Buffon skryter i stedet av nevnte Benatia.

– Jeg beklager at jeg må påpeke dette, men det må jeg gjøre som følge av disse nyhetene, som om ikke ærekrenkende i det minste er falske. En oppklaring er nødvendig for å beskytte både gruppen og Media, som er en flott fyr, sier 40-åringen.

Buffon understreker videre at laget står sammen i jakten på den sjuende strake ligatittelen. Juventus er også med i kampen om å bli cupmester for fjerde år på rad.

Milan er motstander i cupfinalen 9. mai.

(©NTB)