GRAVID: Sandra Lyng Haugen og samboeren Lasse Joachim Langerud venter sitt første barn. Bildet er fra Kjendisgallaen 2016.
GRAVID: Sandra Lyng Haugen og samboeren Lasse Joachim Langerud venter sitt første barn. Bildet er fra Kjendisgallaen 2016. Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

BABYLYKKE!

Sandra Lyng (30) er gravid

– Det er en liten Lyng som vokser inni magen min, annonserer artisten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sandra Lyng (30) og samboeren Lasse Joachim Langerud venter sitt første barn i november. Lyng delte den gledelige nyheten på sin Youtube-konto.

Paret møttes for første gang på Se og Hørs kjendisgalla i 2015. De har vært samboere i tre år.

Det var VG som først omtalte saken.

– Det føles veldig godt

– Jeg valgte å dele det nå fordi det er vanskelig å finne unnskyldninger for hvorfor jeg har blitt større, det vises veldig godt, og jeg har begynt å få en del rare blikk, forteller hun til avisen.

Paret vet enda ikke kjønnet på barnet, men skal på ultralyd neste uke.

– Jeg skal ha barn med verdens beste kjæreste, som jeg har bodd med i tre år. Vi er fortsatt nyforelsket, og det at vi skal ha barn sammen er så stort og rørende, sier artisten i videoklippet.

Artisten ønsker å dele nyheten både fordi graviditeten begynner å synes, og fordi hun syns det er kjedelig å skjule det for kolleger, venner, bekjente og de som følger med på musikken hennes.

– Jeg er virkelig lykkelig. Jeg er snart ferdig med første trimester, sier artisten.

Fortsetter med musikken

Til VG forteller Lyng at hun kommer til å fortsette å arbeide med musikken resten av året, men at det nok blir en pause etter barnet har kommet til verden.

Sandra Lyng ble først kjent gjennom TV-programmet Idol i 2004, da hun havnet på fjerdeplass i musikkonkurransen. Hun har siden jobbet som sanger og låtskriver, og tilbrakte en periode i LA hvor hun blant annet jobbet med Andreas Schüller.