FØRSTE TUR SAMMEN: Johannes Høsflot Klæbo og kjæresten Pernille Døsvik tilbragte nylig tolv dager sammen i Curaçao.
FØRSTE TUR SAMMEN: Johannes Høsflot Klæbo og kjæresten Pernille Døsvik tilbragte nylig tolv dager sammen i Curaçao. Foto: Skjermdump med tillatelse fra Klæbos VLOG.

Klæbo har fått kjæreste: – Hun er en rå dame

Johannes Høsflot Klæbo avslørte sin utkårede på egen videoblogg.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter en sesong der han har vunnet både verdenscupen sammenlagt og tre OL-gull, avslører Johannes Høsflot Klæbo (21) at livet smiler også på hjemmebane.

Etter å ha vært på ferietur i Curaçao i Karibien, avslører skistjernen på sin vlog (forkortelse for videoblogg, journ. anm.) at han har blitt sammen med Pernille Døsvik fra Trondheim.

– Hun er en jeg har kjent en stund og nå er vi blitt kjærester. Hun er en rå dame jeg har blitt glad i. Nå dro vi på tur for første gang. Tenk det da, sier Klæbo i sin vlog.

Det var VG som først omtalte saken.

Den 12 dager lange turen til Curaçao bød på snorkling, bading og mye moro. Men Klæbo selv synes ikke alt han selv gjorde ble perfekt utført.

– På hoppingen blir det ti poeng til Pernille og ett poeng til meg. Man kan ikke være god i alt. Det der er flaut, sier han.

Etter turen i Karibien hadde paret en liten stopp i Amsterdam, før turen gikk til hjem til Trondheim.

– Alt i alt en strålende tur. Blått hav, saltvann, Pernille hadde bursdag, en fin middag, oppsummerer Klæbo.

I fjor fikk landslagskompis Niklas Dyrhaug seg kjæreste, så nå er det bare Petter Northug og Emil Iversen som er single i landslagets trønderklan.