SUKSESS: Brendan Rodgers nyter stor suksess i den skotske storklubben Celtic.
SUKSESS: Brendan Rodgers nyter stor suksess i den skotske storklubben Celtic. Foto: Russell Cheyne

Fotballryktene:

– Rodgers får tillatelse til å snakke med Arsenal

Laywin Kurzawa kan være på vei til Premier League, Neymar linkes til Real Madrid og Brendan Rodgers kan ta over Arsenal. Les dagens rykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den 25 år gamle venstrebacken Laywin Kurzawa er ifølge Mirror et hett overgangsobjekt.

Både Tottenham og Chelsea føler PSG-spilleren tett, mens Manchester United også er interesserte.

Samtidig melder avisen at Tottenham håper å selge Danny Rose og at Manchester United vil kvitte seg med Luke Shaw, mens Chelsea vil beholde Marcos Alonso til tross for rapporter om at han er på vei tilbake til Spania.

Arsenal er på managerjakt etter Arsene Wenger annonserte sin avgang. Et av Europas heteste managernavn, Julian Nagelsmann, er koblet til klubben. 30-åringen nekter imidlertid for at han er i ferd med å forlate Hoffenheim til fordel for London, melder Sky Tyskland.

Ifølge Sky Sports er tidligere Liverpool-manager Brendan Rodgers blant favorittene til å ta over Arsenal, og Celtic-sjef Dermot Desmond kaster bensin på bålet:

Desmond sier til TV-kanalen at han bare er glad for at suksessmanageren er blant favorittene til den ledige managerjobben, og at Rodgers har styrets tillatelse til å snakke med Arsenal dersom muligheten skulle by seg.

Selv er Wenger ønsket i PSG, men ikke som Unai Emerys erstatter – den styrtrike klubben mener nemlig at Wengers erfaring gjør ham mer egnet som klubbpresident, skriver Mirror.

Under et år etter monsterovergangen, er Neymar allerede begynt å bli rastløs i Paris. Den brasilianske legenden Rivaldo mener landsmannen må til en av de største ligaene for å bli verdens beste spiller, og hevder han sitter på informasjon om at superstjernen er på vei til Real Madrid.

– Ifølge den informasjonen jeg har fra folk nær ham, og alt det jeg har hørt i det siste, er det veldig sannsynlig at Neymar går til Real Madrid, sier Rivaldo i et intervju med Globo, gjengitt av den spanske avisen AS.

Forholdet mellom José Mourinho og Paul Pogba sies å være på bristepunktet. Konflikten skal ha gått så langt at Pogba linkes bort fra Manchester United. I et intervju med fransk TV nekter imidlertid den franske stjernen for at han har et problem med Mourinho, og sier han ikke tenker på en overgang.