Zaha felt av sitt eget rykte: – Dommerne er drittleie av å bli lurt

Wilfried Zaha gikk i bakken og ropte på straffespark, men fikk i stedet gult kort for filming.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Watford - Crystal Palace 0-0

Se sammendrag i videovinduet øverst!

Crystal Palace var nærmest seieren i bortemøtet med Watford og hadde tre stolpetreff, Roy Hodgsons menn måtte ta til takke med 0-0 og ett poeng.

Like etter at timen var spilt på Vicarage Road kunne og burde Crystal Palace fått straffespark da Wilfried Zaha gikk i bakken, men dommer Christopher Kavanagh ga vingen gult kort for filming.

– Hvis det ikke er kontakt, så skjønner jeg ingenting. Der ryker Zaha på ryktet sitt. Det er en del av spillet som Watford har vært gode på, de har vært tidlig på Zaha, kommenterte Endre Olav Osnes.

Det var Zahas fjerde gule kort for filming siden starten av 2015/16-sesongen. Ingen andre i Premier League har fått flere kort for filming.

TV 2s eksperter Petter Myhre og Trevor Morley var samstemte i at Zaha og Crystal Palace ble snytt for straffespark, men at Zaha blir straffet for sin teatralske fortid.

– Det er noe med overspilling. For meg ser det ut som Adrian Mariappa feller ham, men hadde han gått i bakken på normalt vis og ikke overspilt, hadde han fått straffe. Det er en ekstremt vanskelig situasjon. Jeg tror fortiden har innhentet ham, sier Premier League-ekspert Petter Myhre, og fortsetter:

– Selvfølgelig snakker dommerne om dette. Det verste dommerne vet er å bli lurt. De er drittleie av å bli lurt. Noen filmer oftere og i avgjørende situasjoner. Hadde jeg vært i tvil, hadde jeg dømt mot dem som filmet.

Crystal Palace ligger på 15. plass med seks poeng ned til Southampton på den siste nedrykksplassen. Alexander Sørloth var ubenyttet reserve.

Watford ligger på tolvteplass i Premier League med 38 poeng.