OVERTENT: En enebolig på Høylandet i Trøndelag brant ned natt til lørdag. En mann i 60-årene er savnet.
OVERTENT: En enebolig på Høylandet i Trøndelag brant ned natt til lørdag. En mann i 60-årene er savnet. Foto: Jan Arne Austad

Død person funnet etter husbrann

En mann i 60-årene er savnet etter at en enebolig brant ned på Høylandet i Trøndelag natt til lørdag. Politiet har funnet en død person i ruinene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Klokken 13:15 lørdag ettermiddag sier politiet at de har funnet en død person på åstedet. Personen blir tatt ut og sendt til obduksjon.

Operasjonsleder Stig Roger Olsen i politiet kan ikke slå fast om det er den savnede mannen som er funnet, men sier at det er sannsynlig.

Mannen er den eneste som er registrert bosatt på adressen.

– Vi har fortsatt ikke kommet i kontakt med vedkommende som er registrert på adressen. Det er sannsynlig at det er han som bor der som vi har funnet, sier Olsen til TV 2.

Det var en kriminalteknisk hund som gjennomførte søket i ruinene, og markerte etter hvert et funn. Ved nærmere undersøkelser fant krimteknikerne levningene etter en død person.

De pårørende til mannen er varslet.

Politiet fikk inn melding om brannen klokken kvart over elleve fredag kveld. 40 minutter senere var den slukket. Kun ruiner står igjen av boligen.

– Vi har ikke klart å lokalisere ham ennå og vet ikke hvor han er. Vi har snakket med pårørende, som heller ikke har noen opplysninger om hvor han befinner seg. Det er grunn til å tro at han har brent inne, og det er det som er utgangspunktet vårt nå, sa operasjonsleder Randi Fagerholt i Trøndelag politidistrikt til NRK rundt midnatt.