Morata beklaget oppførselen sin

Chelseas stjernespiss maktet ikke å score på sjansene mot Burnley og ble byttet ut. Da var han sint.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Chelsea slo Burnley 2-1 i en sterk borteseier torsdag kveld. Nå er de fem poeng bak Tottenham i kampen om fjerdeplassen, som gir mesterligaspill

Alvaro Morata, som har hatt en trøblete førstesesong i engelsk fotball, spilte godt i tospann med Olivier Giroud på topp for blåtrøyene, men han bommet på noen svære sjanser.

Det frustrerte spanjolen stort, som da han ble byttet ut etter 71 minutter, kastet skoene sine og surmulte slik på benken at Cesc Fabregas måtte gi ham litt trøst.

Øverst kan du se hans største miss i kampen og surmulingen på benken.

Da spissen, som har scoret elleve mål i PL denne sesongen, hadde fått summet seg, tok han til sosiale medier for å beklage oppførselen.

Cesc Fabregas trøstet Morata på benken.
Cesc Fabregas trøstet Morata på benken.

– Jeg vil beklage reaksjonen min da jeg ble byttet ut. Når jeg mislykkes, blir jeg veldig sint på meg selv, skriver han på Instagram.

– Spilte fantastisk

Manager Antonio Conte ble spurt om byttet etter kampen. Da sa han at han mente det passet best å sette inn Eden Hazard, som var uthvilt og hadde andre styrker enn Morata.

– De spilte begge veldig bra, konkluderte han med.

– Alvaro var nok sint. Når du har muligheten til å score, må man gjøre det og få selvtillit. Han var sint på seg selv fordi han bommet på sjansen.

Conte var så fornøyd med partnerskapet Giroud/Morata i en 3-5-2-formasjon at han vurderer den til søndagens semifinale i FA-cupen mot Southampton.

– De spilte begge to en fantastisk kamp. De ofret seg uten ball og vi tvang Burnley til å spille lange pasninger, sa italieneren etter kampen.