Isabel Raad vurderer ny rumpeoperasjon etter bitter krangel

God kveld Norge (TV 2): Paradise Hotel-deltakeren mener at Mads Hansen gjør henne enda mer usikker på kroppen sin.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Isabel Raad (24) skulle nyte late dager i Thailand, men valgte å avbryte ferien etter all kritikken som har kommet de siste ukene.

Fotballspiller Mads Hansen (34) harselerte med rumpeoperasjonen til Paradise Hotel-deltakeren på Instagram. Det mente Raad var mobbing.

Tidligere denne måneden uttalte Hansen seg til God kveld Norge om feiden, og sa han at han ikke så på det som mobbing, kun latterliggjøring.

Den gang svarte bloggeren i en kort mail til God kveld Norge, men nå snakker 24-åringen ut om kritikken.

Se hele intervjuet i videovinduet øverst i saken.

Får lyst til å operere mer

– Jeg hadde det virkelig ikke bra. Du føler at du blir latterliggjort foran hele Norge, på noe du allerede er usikker over.

– Han kritiserer meg for å operere meg, men samtidig gjør han meg mer usikker. Så da får jeg lyst til å gå til en kirurg og spørre om man kan gjøre noe med denne stygge rumpa, sier Raad.

Mads Hansen har tidligere sagt til TV 2 at når man opererer rumpa og blogger om det, må man også tåle å bli latterliggjort.

Lil monkey 🐒💋

A post shared by ISABEL S. RAAD (@isabelsraad) on

– Jeg kom med en kommentar en gang om den rumpa. At den så rar ut når hun dansa. Og hvis det skal være nok, da underbygger hun det idealet jeg mener hun fremmer. Er man ikke fornøyd så kan man operere seg. Og det er akkurat det kritikken min går ut på, sier han til God kveld Norge.

Lot Paradise-kollega bli hetset på bloggen

Hansen reagerer også kraftig på hvordan Paradise Hotel-deltaker Julie Grindbakken har blitt hetset i kommentarfeltet på Raads blogg, etter at Grindbakken sendte henne hjem fra Mexico.

– Hun skal jo være et prakteksemplar og hun står opp mot mobbing, men hun modererer sitt eget kommentarfelt og der slipper hun gjennom mange kommentarer om hvor stygg, fæl og feit Julie er, sier han.

Men ifølge Raad er det ikke hun selv som bestemmer hvilke kommentarer som kommer til syne for offentligheten.

– Jeg har en moderator.

– Det er jo noen av de meldingene som er ganske stygge mot Julie?

– Ja, det så jeg, og det har jeg gitt beskjed om. Så de er faktisk fjernet. Jeg var ikke klar over alle de stygge kommentarene, bedyrer bloggeren.

Vil ikke møtes til debatt

På spørsmål om Raad og Hansen kunne tenkt seg å møtes til en debatt, er svarene totalt ulike.

– Hvis hun vil møtes til en diskusjon, så gjerne for meg, sier Hansen.

Raad vil derimot ikke bruke tiden sin på å møte fotballspilleren.

– Hvorfor skal jeg møte folk som er stygge mot meg? Jeg har ingen ting å snakke med de om. Hvorfor skal jeg bruke tiden min på det?, avslutter bloggeren.

Se God kveld Norge på TV 2 og TV 2 Sumo lørdager klokken 22.15.