Alle ti nekter åpent for å ha sendt sexmelding til Navarsete

Alle de ti mennene som var med på den famøse hytteturen til Åre, har nå åpent benektet å ha sendt den sjikanøse sexmeldingen til Liv Signe Navarsete.

BER OM SVAR: Tirsdag sa Navarsete til TV 2 at hun ønsker at den som sendte sex-meldingen skal stå frem. Foto: Larsen, Håkon Mosvold
BER OM SVAR: Tirsdag sa Navarsete til TV 2 at hun ønsker at den som sendte sex-meldingen skal stå frem. Foto: Larsen, Håkon Mosvold

Fram til tirsdag hadde ni av de ti mennene åpent stått fram i ulike medier og avvist å ha sendt Facebook-meldingen som en lørdagsnatt i februar 2016 tikket inn på den tidligere Sp-lederens Messenger-konto.

Også den tiende, en mann uten tillitsverv i Senterpartiet, hadde overfor de andre avvist at han var den ansvarlige. Onsdag sto også han fram med en åpen benektelse.

– Jeg sverger på at det ikke var meg. Jeg vet heller ikke hvem som har gjort det. Hele greia er veldig trist, sier mannen til Adresseavisen.

Åtte av de ti som var med på turen til Storlien i Åre, har tillitsverv i Senterpartiet. En av dem er nestleder Ola Borten Moe, som i likhet med de øvrige har oppfordret den ansvarlige til å stå fram.

Generalsekretær Knut M. Olsen i Senterpartiet arbeider nå for å finne ut av hvem som sendte meldingen, men det kan være vanskelig å påvise, med mindre en av dem skulle krype til korset.

(NTB)