Müller med hattrick da Bayern knuste Leverkusen

Thomas Müller scoret tre mål da Bayern München tok et nytt steg mot trippeltriumf med 6-2-seier over Leverkusen i den tyske cupens semifinale.

BØTTET INN MÅL: Thomas Müller. Foto: Patrik Stollarz

Javi Martínez og Robert Lewandowski ga gjestene 2-0-ledelse før det var spilt ti minutter i Leverkusen, og siden var det liten tvil om hvilket lag som skulle få feire avansement til cupfinalen i Berlin 19. mai.

Lars Bender tente riktig nok et håp hos hjemmefansen da han nikket inn reduseringsmålet etter et frispark, og ved pause ledet gjestene bare 2-1. I annen omgang var det rått parti.

– Vi hadde sjanser til å gjøre 2-2, men grep dem ikke. Etter pause kom vi ikke inn i kampen, sa Leverkusen-spissen Kevin Volland.

Müller scoret tre av gjestenes fire mål i annen omgang, mens Thiago Alcántara punkterte kampen for godt med 4-1-målet.

– Dette var gøy. Begge lag angrep, og det ble en perfekt kveld for oss. Selv om det endte 6-2 var det en intens kamp, sa Müller til Sky TV.

Bayern München har allerede sikret seriegullet. Nå er klubben klar for sin 22. cupfinale og jager den 19. tittelen mot enten Schalke eller Eintracht Frankfurt på Olympiastadion 19. mai.

Dessuten skal laget spille semifinale i mesterligaen mot Real Madrid.

– Selvsagt er vi fortsatt sultne. Vi får se hva som skjer de neste ukene, sa Müller.