UNDER KNIVEN: Sergio Agüero har opertert sitt vonde kne.
UNDER KNIVEN: Sergio Agüero har opertert sitt vonde kne. Foto: Anthony Devlin

Agüero har operert kneet

Manchester City-spissen Sergio Agüero har operert sitt vonde kne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester Citys stjernespiss Sergio Agüero har i langt tid slitt med et vondt kne.

Nå skriver argentineren på Twitter at han har gjennomført en operasjon i kneet.

– På vei tilbake etter kikkhullskirurgi i kneet. Fullstendig motivert og håper å snart være tilbake på banen, skriver Agüero.

Lokalavisen Manchester Evening News skriver at 29-åringen var på undersøkelse hos spesialisten Dr. Ramon Cugat i Barcelona tidligere denne uken for å foreta et inngrep som ville hjelpe ham å bli kvitt skaden angriperen har slitt med den siste måneden.

Trolig ute i én måned
Argentinas landslagsspiss har ikke startet en kamp for Manchester City siden 1-0-seieren mot Chelsea 4. mars. Etter det har han kun kommet inn som innbytter i to kamper, i nederlagene mot henholdsvis Manchester United og Liverpool.

Det er foreløpig uklart hvor lenge Agüero er ute av spill, og det er ikke kommet noen meldinger om VM kan være i fare for Argentinas superspiss.

Ifølge Manchester Evening News vil Agüero være ute av spill i rundt én måned etter operasjonen. Det betyr at han etter alt å dømme vil være friskmeldt i god tid til å rekke VM-sluttspillet i Russland for Argentina.

– Sesongen har vært utrolig
Agüero ligger på tredjeplass på toppscorerlisten i Premier League, ni mål bak Liverpools toppscorer Mohamed Salah. Harry Kane ligger på andreplass med 25 fulltreffere.

Manchester City sikret seg som kjent ligatittelen i helgen etter laget slo Spurs lørdag og Manchester United tapte mot West Brom dagen derpå.

– Dette er min tredje tittel med City, og det var en lettelse at vi kunne avgjøre før siste serierunde denne gangen. Sesongen har vært utrolig, og fotballen vi har spilt har vært den beste jeg noensinne har opplevd i denne klubben. Det er en ære å spille for dette laget og ha vært en del av alt det vi har oppnådd denne sesongen, sa en fornøyd Agüero etter at ligatittelen var i boks til Manchester Citys hjemmeside.