NØKKELSPILLER I SKADETRØBBEL: Bayern München kan komme til å måtte klare seg uten midtbanekriger Arturo Vidal i nøkkelkamper.
NØKKELSPILLER I SKADETRØBBEL: Bayern München kan komme til å måtte klare seg uten midtbanekriger Arturo Vidal i nøkkelkamper. Foto: Jonas Ekstromer

Vidal kan miste Mesterliga-semifinalen

Bayern München-profilen Arturo Vidal går glipp av den tyske cupfinalen etter at han må operere kneet. Også Mesterligaens semifinale er i fare.

Midtbanespilleren med den karakteristiske hanekammen må opereres og er ute en kort periode. Det bekreftet Bayern München-trener Jupp Heynckes da han mandag snakket med pressen i forkant av tirsdagens cupfinale mot Bayer Leverkusen.

– Jeg har snakkes med klubblegen etter Vidals MR-skanning, og det er noe som er løst inne i kneet. Det hindrer han i å strekke det ut, og han er nå på vei til Ausburg for operasjon.

Ifølge klubbens hjemmeside er det snakk om en mindre operasjon, og forsvarsspilleren er dermed ikke borte fra banen i lang tid.

Cupfinalen går chileneren definitivt glipp av, men også semifinalekampene mot Real Madrid står i fare. Det første oppgjøret spilles neste uke.

– Han er en fighter og vil virkelig spille de to kampene, sier Heynckes ifølge AFP.