Jakten-Janne: – Jeg er klar for å treffe en mann

Janne Øiestad søker en reflektert og engasjert mann, og er klar for å finne kjærligheten på TV 2 til høsten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er jubileumssesong når Jakten på kjærligheten i år går inn i sin 15. sesong.

En av de som nå håper på å få nok frierbrev, slik at hun blir en av fire bønder som får være med i programmet, er Janne Øiestad (50).

– Det er litt tøft å være med på dette og jeg er litt spent. Jeg er nødt til å åpne opp og jeg gir alt. Nå teller jeg dager til vi skal få utlevert brev forteller Janne til TV 2.

Ta kontakt

KLIKK HER for å sende inn ditt frierbrev.

Send inn melding via facebook:

www.TV2.no/bonderomantikk

Du kan skrive et godt gammeldags brev til: TV 2 v/Jakten på kjærligheten, Postboks 900 Sentrum, 0104 Oslo.

Du kan også sende en mail : bonderomantikk@tv2.no

For de som ikke vil skrive så mye går det også å sende en sms til oss på : 40556487

Fristen for å skrive brev er 20. april.

– Ikke for mange krav

Janne har kjøpt seg en gård i Aurskog Høland på Hjellebøl, hvor hun bor med sin 13 år gamle datter, seks hester og en katt.

Her er det god plass til en mann som liker å være ute i frisk luft.

– Jeg prøver å ikke stille for mange krav, jeg har levd litt og lært litt om hva som er lurt. Om han er høy og mørk eller ikke, er ikke så viktig. Det er viktigere at han er snill, reflektert og engasjert, sier Janne til TV 2.

Vår i lufta

Janne har seks hester og tilbringer mye tid på hesteryggen. Nå håper hun på en mann som kan være med på romantiske rideturer.

– Jeg driver og holder på å gjøre det fint på gården før sommeren og jeg håper at det kommer besøk og at det blir masse flørting og gøy, avslutter Janne.

Her er er de fem andre bøndene du kan sende inn brev til:

Simen Gjølberg (25)

 • Bosted: Kråkstad, Akershus
 • Gårdsdrift: Korndrift

Simen har alt på stell i livet. Han har gode venner, skal snart overta odelsgården og jobber som veiplanlegger i Veivesenet. Men han mangler drømmekjæresten. Simen ønsker brev fra jenter på sin egen alder og han liker tydlige, snille og bestemte jenter som vet hva de vil. Og ikke minst som skjønner at gårdsdrift ikke er en åtte til fire jobb.

Kristoffer Heldal (30)

 • Bosted : Drangedal i Telemark
 • Gårdsdrift: Sauer og skogsdrift

Kristoffer er en gjennomsnill kar med et godt hjerte. Han elsker å lage god mat og serverer gjerne en god vin til, han liker å sove under stjernene i skogen og ha dype samtaler. Det er elevene han er lærer for som meldte han på til Jakten på kjærligheten. Kristoffer ønsker seg en snill og positiv jente som liker friluftsliv, seile, som liker gårdsliv, lage god mat og kose seg.

Ola Einar Hovrud (50)

 • Barn: To barn på 24 og 21 år
 • Bosted: Leira i Oppland
 • Gårdsdrift: Skogsdrift og gressproduksjon

Ola Einar bor i et nybygd flott hus på gården. Han er utadvendt, blid og hyggelig kar som er hjelpsom. Han liker alt fra stillheten i naturen, være sosial, drikke kaffe med naboen og gå på bygdedans. Han savner klemmer og kos fra en kjæreste og vil gjerne finne den rette damen han kan bli gammel med og som kan flytte inn hos ham.

Bjørn Hammer (30):

 • Bosted: Selbu i Sør Trøndelag
 • Gårdsdrift: Sauebonde

Denne driftige bonden er både handy og huslig. I tillegg til gårdsdrift jobber han som landbruksentreprenør. Han padler kajakk, går på jakt, går på ski og kjører snøscooter om vinteren. Bjørn søker en blid og positiv jente som gjerne må være litt frempå å som tør å flørte med ham.

Gudrun Austli (38)

 • Bosted: Snåsa, Nord Trøndelag
 • Gårdsdrift: Sauebonde

Gudrun er en livlig og glad bonde som har flyttet fra byen for å overta familiegården på Snåsa. Hun jobber i tillegg som filmprodusent. Latteren sitter løst hos Gudrun og hun ønsker seg en kar som er trygg, har masse humor, er kjapp i replikken og som ikke er redd for å være nær. Skjegg ingen hindring, heller en fordel. Gudrun ønsker seg en kar som vil ha familie og barn.