Manchester City-spillerne feiret ligatittelen på pub med fansen

– Det har vært en jævlig lang reise, sa Vincent Kompany før han skålte med fansen.

En rekke av Manchester City-spillerne dro ut på byen for å feire etter at byrival United tabbet seg ut mot tabelljumbo West Brom og sørget for at kampen om Premier League-tittelen er over.

– De var alle strålende karer

På en lokal pub i Manchester troppet Vincent Kompany, Bernardo Silva, Fabian Delph, Kyle Walker og John Stones opp for å feire de lyseblås tredje ligatittel på sju sesonger.

Supporteren Alex Hunt var blant de heldige som plutselig befant seg i tittelfeiring sammen med heltene.

– Det var utrolig å feire sammen med dem. Det satte et strålende punktum på sesongen og toppet det hele. De dukket opp i nabolaget og dro inn på puben for å synge, så vi kastet oss med. Vi tok bilde med alle sammen og snakket med dem. De var alle strålende karer, sier Hunt til TV 2.

I videoen hans av feiringen, som har gått verden rundt og er publisert i alle de store tabloidene i England, kan man se fansen og spillerne synge den velkjente Kolo og Yaya Touré-sangen, før City-kaptein Kompany holer en liten tale.

– Dersom det er barn i rommet, hold for ørene eller send dem ut, sa Kompany til latter i salen.

– Det har vært en jævlig lang reise. Spesielt om du har vært blå i over 40 år. Men i kveld vant vi igjen. Så la oss feire sammen! Kom igjen!

Se video fra puben øverst på siden! (twitter.com/AlexHunt01)

Digital feiring

Flere av City-spillerne la ut oppdateringer i sosiale medier etter at ligatittelen var i boks søndag kveld - dagen etter seieren over Tottenham på Wembley. Bernardo Silva var blant dem. Han filmet seg selv og Stones synge "We are the champions" i bilen på vei til feiring på puben.

Unbelievable season for us. Very happy to call us champions this year

Et innlegg delt av Kevin De Bruyne (@kevindebruyne)