Manchester City-spillerne feiret ligatittelen på pub med fansen

– Det har vært en jævlig lang reise, sa Vincent Kompany før han skålte med fansen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En rekke av Manchester City-spillerne dro ut på byen for å feire etter at byrival United tabbet seg ut mot tabelljumbo West Brom og sørget for at kampen om Premier League-tittelen er over.

– De var alle strålende karer

På en lokal pub i Manchester troppet Vincent Kompany, Bernardo Silva, Fabian Delph, Kyle Walker og John Stones opp for å feire de lyseblås tredje ligatittel på sju sesonger.

Supporteren Alex Hunt var blant de heldige som plutselig befant seg i tittelfeiring sammen med heltene.

– Det var utrolig å feire sammen med dem. Det satte et strålende punktum på sesongen og toppet det hele. De dukket opp i nabolaget og dro inn på puben for å synge, så vi kastet oss med. Vi tok bilde med alle sammen og snakket med dem. De var alle strålende karer, sier Hunt til TV 2.

I videoen hans av feiringen, som har gått verden rundt og er publisert i alle de store tabloidene i England, kan man se fansen og spillerne synge den velkjente Kolo og Yaya Touré-sangen, før City-kaptein Kompany holer en liten tale.

– Dersom det er barn i rommet, hold for ørene eller send dem ut, sa Kompany til latter i salen.

– Det har vært en jævlig lang reise. Spesielt om du har vært blå i over 40 år. Men i kveld vant vi igjen. Så la oss feire sammen! Kom igjen!

Se video fra puben øverst på siden! (twitter.com/AlexHunt01)

Digital feiring

Flere av City-spillerne la ut oppdateringer i sosiale medier etter at ligatittelen var i boks søndag kveld - dagen etter seieren over Tottenham på Wembley. Bernardo Silva var blant dem. Han filmet seg selv og Stones synge "We are the champions" i bilen på vei til feiring på puben.

Unbelievable season for us. Very happy to call us champions this year

Et innlegg delt av Kevin De Bruyne (@kevindebruyne)