Hansen vant scoringsduellen mot Sagosen, men tapte kampen

Sander Sagosen og hans Paris Saint-Germain ble for sterke og vant toppkampen i fransk håndball mot Nantes med Espen Lie Hansen på laget. Det endte 31-29.

VANT DUELLEN, TAPTE KAMPEN: Espen Lie Hansen scoret flest av de to norske, men det var Sander Sagosen som kunne juble.

Det var likevel Espen Lie Hansen som vant den norske scoringsduellen med fire mot Sagosens tre mål i storkampen i fransk toppserie.

Paris-laget holder annenplass på tabellen, mens Nantes var på plassen bak. Det er Montpellier som topper med 35 poeng etter 20 kamper, mens PSG har 33.

Hansen traff på sine to første skuddforsøk til 1-0 og 2-1 PSGs stjernemålvakt Thierry Omeyer reddet det tredje forsøket. Nordmannens tredje mål kom da han reduserte til 22-26 halvveis i annen omgang.

Sagosen skaffet lagets første straffe. Trønderen utlignet til 3-3 på sitt annet skuddforsøk. i kampen. PSGs har et stjernemannskap med blant andre Mikkel Hansen, brødrene Nikola og Luka Karabatic, Omeyer, Sagosen og flere franske landslagsspillere i stallen.

Sagosen er en spiller med små marginer og rotet også bort ballen noen ganger. Hans annet mål ga 11-10-ledelse. Inn mot pause rykket hjemmelaget fra til 17-14.

Den unge nordmannen stoppet på tre mål i 1. omgang.

Etter hvilen var PSG raskt oppe i en femmålsledelse før gjestene pyntet på resultatet. Sagosen hadde rollen som ballstyrer og servitør. Det kladdet derimot litt, og Nantes reduserte fra 25-20 og var bare ett mål bak med ni minutter igjen av kampen.

Sagosen og PSG hadde fem minutters måltørke, og han misset på et forsøk på stillingen 27-26 slik at gjestene kunne utligne i det neste angrepet.

Hjemmelagets sluttspurt klarte derimot ikke Nantes å svare på selv om Espen Lie Hansen reduserte til 29-30 med sitt fjerde mål for kvelden.