Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Med sin store sjarm på scenen har Denis Stone (36) sjarmert mange med sine opptredener på Norske Talenter denne vinteren.

Fredag er han klar for semifinalen og er klar til å riske mye for å nå finalen i Norske Talenter.

– Mange av mine kollegaer i tryllemiljøet sier jeg er gal som skal forsøke det jeg har planer om i semifinalen. Jeg liker å prøve og gi det en god sjanse, og mest sannsynlig gjør jeg familien og meg selv stolt, sier Denis Stone til TV 2.

Pappas fotspor

Denis er en magiker, tankeleser og illusjonist som startet å trylle allerede i 7-års alderen. Nå tryller han med datteren Isabella (3) og håper at hun vil følge i pappas magiske fotspor.

– Hun har lært mye av meg allerede, og jeg lærer henne noen triks hver dag. Det er viktig å lære dem det i ung alder og at det er noe de liker. Isabella er mer opptatt av «live entertainment» enn Ipad, så det lover godt, sier Denis til TV 2.

TV-OPPTREDEN: Denis Stone gjestet nylig programmet Ireland AM på TV3 i Irland. Foto: TV3/Ireland AM
TV-OPPTREDEN: Denis Stone gjestet nylig programmet Ireland AM på TV3 i Irland. Foto: TV3/Ireland AM

Populær i Irland

Denis flyttet til Norge i 2016 og bor nå i Bærum med samboer og døtrene Isabella (3) og Susanna (1). Han pendler mellom Norge og Irland og gjør karriere som tryllekunstner i begge land. Nylig var han gjest i morgenshowet til den irske tv-kanalen Ireland AM hvor han snakket om livet i Norge og om deltagelsen i Norske Talenter.

– I Irland har jeg vært etablert som tryllekunstner i mange år hvor jeg gjør jobber i bryllup og for forskjellige firmaer. Nå håper jeg å gjøre det godt i Norske Talenter så jeg kan få enda mer tryllejobber, sier Denis til TV 2.

FAMILIEFAR: Denis koser seg med barna hjemme i Bærum. Foto: TV 2
FAMILIEFAR: Denis koser seg med barna hjemme i Bærum. Foto: TV 2

Se Norske talenter fredager kl. 19.30 på TV 2, eller når du vil på TV 2 Sumo.