SATT I BEREDSKAP: Ifølge Daily Telegraph er britiske ubåter beordret til å flytte seg slik at de er klare til et angrep mot Syria. Bildet viser ubåten HMS Ambush i Gibraltar i 2016. (AP Photo/David Parody)
SATT I BEREDSKAP: Ifølge Daily Telegraph er britiske ubåter beordret til å flytte seg slik at de er klare til et angrep mot Syria. Bildet viser ubåten HMS Ambush i Gibraltar i 2016. (AP Photo/David Parody) Foto: David Parody

Britiske ubåter gjør seg klare til mulig angrep mot Syria

Britiske ubåter skal ha fått ordre om å flytte seg slik at de er klare til å rette et angrep mot regimet til Syrias president Bashar al-Assad.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det skriver avisen Daily Telegraph, ifølge Reuters.

Opprustningen skjer slik at Storbritannia kan være klar til å delta i et angrep mot det syriske militæret, et angrep som ifølge avisen kan bli innledet allerede natt til fredag.

Statsminister Theresa May har ennå ikke besluttet om Storbritannia skal slutte seg til et eventuelt angrep sammen med USA og Frankrike.

Angrepsplanene er kommet på bordet etter et påstått kjemisk angrep i Douma utenfor Damaskus i helgen.

Det hvite hus varsler sent onsdag kveld norsk tid at det ennå ikke tatt en endelig avgjørelse om hvordan USA vil svare på det påståtte kjemiske angrepet i Syria.

(©NTB)