Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I september i fjor meldte amerikanske kjendisnettsteder at reality-dronningen Khloé Kardashian (33) er gravid med basketballkjæresten Tristan Thompson (27).

Paret ble for første gang sett sammen i august 2016 da de festet sammen på en klubb. Måneden etter dro de på ferietur til Mexico sammen – og siden har de vært et par.

Nå er forholdet igjen hovedoppslag i amerikanske medier.

Utroskapsrykter

I en overvåkingsvideo publisert av kjendisnettstedet TMZ, ser man Tristan Thompson og tre andre damer sammen. De fire virker til å hygge seg sammen, og videoen viser både kyssing og intime berøringer.

Ifølge nettstedet skal videoen være fra 7. oktober i fjor, da Khloé var tre måneder på vei med parets datter.

Saken har fått massiv oppmerksomhet i amerikanske medier, og preger onsdag morgen forsidene på en rekke nettaviser.

Slår ring rundt Khloé

En kilde nær Kardashian-klanen forteller til ET Online at hele familien står samlet og slår ring rundt gravide Khloé.

– Kris har samlet familien og sørget for at de alle vil være der for henne, sier den anonyme kilden til ET.

Videre skriver de at familien vil sørge for at 33-åringen fokuserer på det som betyr noe, nemlig babyen som snart kommer. Det ventes at den lille jenta vil bli født i løpet av de neste ukene.

Verken Thompson eller Kardashian har hittil kommentert saken.

Turbulent kjærlighetsliv

Det har også tidligere vært store oppslag om Khloés kjærlighetsliv. Hun giftet seg med Lakers-stjernen Lamar Odom (38) i 2009, men etter fire år sprakk idyllen og paret gikk hvert til sitt.

Årsaken skal ha vært Odoms tunge rusmisbruk og utroskap. I 2015 ble han funnet livløs av to prostituerte på et bordell i Nevada. Basketballspilleren tok angivelig en overdose på sex-dopet «Herbal Viagra», og lå lenge i koma med hjertesvikt.