Her er forklaringen på Griezmanns dansefeiring etter scoringen mot Real Madrid

Antoine Griezmann berget ett poeng for Atletico Madrid i byderbyet mot Real Madrid. Etter scoringen feiret han med å sende et stikk til byrivalen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Real Madrid – Atletico Madrid 1-1:

Cristiano Ronaldo sendte Real Madrid i ledelsen etter 53. minutters spill i Madrid-derbyet mot Atletico søndag kveld.

Scoringen, som kom etter målgivende fra Gareth Bale, var Ronaldos 24. mål på 25 kamper i La Liga denne sesongen.

Siden årsskiftet har Ronaldo virkelig funnet tilbake til La Liga-formen. Der han kun sto med fire seriemål til jul, har han i 2018 gjort hele 20 fulltreffere i hjemlig serie.

Men bare fire minutter senere satte Antoine Griezmann utligningsmålet for Atletico Madrid, og kampen endte 1-1.

Etterpå var det feiringen Griezmann viste etter sin scoring som stjal det meste av oppmerksomheten.

Griezmann feiret fulltrefferen med en helt spesiell dans, der han hoppet rundt og laget en «L» med fingrene i pannen. Se den øverst!

Forklaringen på den spesielle feiringen kommer fra det populære dataspillet Fortnite. Med tegnet «L» i pannen ertet Griezmann Real Mardrid med «Take the L», eller «du tapte». Det kommer fra et skytespillet der vinneren feirer slik etter å ha skutt en motstander, skriver The Daily Mirror.

På overtid var Real-kaptein Sergio Ramos nær ved å score på direkte frispark, men Oblak klarte å slå unna til corner. På det påfølgende hjørnesparket var Ramos farlig igjen med et hodestøt.

Real Madrid er inne i sin verste hjemmerekke mot byrivalen i La Liga-historien. De liljehvite har gått fem strake seriekamper uten å slå Atlético på Santiago Bernabéu. Forrige gang de klarte det var i desember 2012.

Resultatet 1-1 i Madrid-derbyet sendte Barcelona et skritt nærmere tittelen. Ernesto Valverdes menn topper tabellen elleve poeng foran Atletico Madrid med sju serierunder igjen å spille.