Grand Hotel Hellesylt kan du få helt gratis når hotellet må vike for et nytt signalbygg helt nede ved fjorden på Hellesylt på Sunnmøre .
Grand Hotel Hellesylt kan du få helt gratis når hotellet må vike for et nytt signalbygg helt nede ved fjorden på Hellesylt på Sunnmøre . Foto: Google Maps

Dette hotellet kan du få helt gratis

ÅLESUND (TV 2): Drømmer du om ditt eget hotell? Grand Hotel på Hellesylt gis bort. Helt gratis.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det ærverdige gamle turisthotellet fra slutten av 1800-tallet er vakkert plassert helt nede ved fjorden i den lille bygda Hellesylt på Sunnmøre. Hotellet har huset flere kjente gjester, blant annet dronning Wilhelmina av Nederland.

Det er imidlertid én liten hake ved den generøse tilbudet. Du må selv ta flyttejobben.

– Den som vil ha hotellbygget, skal få det vederlagsfritt. Det er bare å ta det ned og sette det opp igjen der de ønsker det, sier eier Knut Flakk til Sunnmørposten. (krever innlogging).

Erstattes med nytt hotell

Ifølge eieren er hotellet i nokså dårlig forfatning.

– Det er ikke noen arkitektonisk perle. Standarden er også svært enkel, sier Flakk.

Hotellet skal bort fordi Flakk Gruppen, som gjennom reiselivsselskapet 62°NORD eier en rekke hoteller, skal sette opp et nytt hotell på tomta der Grand Hotel ruver i dag.

Hotellet får navnet Basecamp Hotel Hellesylt og vil inneholde 50 rom.

– Det vi har bestilt er det tøft signalbygg som kan vekke interesse og trekke folk til både Hellesylt og resten av regionen, sier Flakk til Sunnmørsposten.

Men først skal gamlehotellet gis bort.

– Interesserte blir invitert til omvisning før sommeren slik at de kan se nærmere på hvilken stand hotellet har, opplyser Knut Flakk til Sunnmørsposten.