KRITISERES: Luke Shaw er blitt kritisert offentlig av José Mourinho ved flere anledninger.
KRITISERES: Luke Shaw er blitt kritisert offentlig av José Mourinho ved flere anledninger. Foto: Wang Zhao

– Sint Shaw konfronterte Mourinho

Luke Shaw skal ha sett seg lei av kritikken, og har konfrontert manageren ved to anledninger ifølge britisk avis.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Venstrebacken har fått unngjelde denne sesongen, og har måttet tåle å bli kritisert offentlig av José Mourinho.

Se Manchester United – Swansea på TV 2 Sport Premium eller Sumo fra 15.30 på lørdag!

Da Shaw ble byttet ut til pause i FA-cupseieren over Brighton, skal han ha blitt sint og rettet følgende spørsmål mot manageren foran alle lagkameratene:

– Hvorfor hakker du alltid på meg?

Det skriver den britiske tabloidavisen Daily Mail.

Mourinho responderte da ved å kritisere Shaws opptreden defensivt. Ordvekslingen skal ha vært så høylydt at den kunne høres utenfor garderoben, skriver avisen.

Før helgens kamp mot Swansea avfeier Mourinho at det er noe problem, og at venstrebacken kan komme til å starte mot Swansea – ettersom Ashley Young er usikker med skade.

– Om Luke Shaw er tilgjengelig, så er han en mulighet. Ashley Young kunne spille mot Brighton, og jeg startet med Luke Shaw. Det er uproblematisk, sier Mourinho på pressekonferanse fredag.

Etter Manchester United snudde kampen mot Crystal Palace – om lag to uker tidligere – skal den første konfrontasjonen ha funnet sted.

Shaw ble byttet inn i det 67. minutt i kampen, og oppsøkte etterpå Mourinho fordi han var bekymret for å ikke komme med i Englands VM-tropp på grunn av mangel på spilletid. Det ble ikke tatt godt imot av Mourinho, som responderte med å bli sint på venstrebacken.

Bakgrunnen til Mourinhos frustrasjon, ifølge avisen, at Shaw ikke følger managerens instruksjoner. Portugiseren ønsker at venstrebacken først og fremst skal konsentrere seg om forsvarsspillet.

Shaw ble regnet som et av verdens største talenter, men har ikke slått til på Old Trafford. Denne sesongen har han bare spilt sju ligakamper for de røde djevlene, og har en kontrakt som går ut ved sesongslutt.

PS! Ifølge Manchester Evening News dekning av nevnte Brighton-kamp, oppfordret Mourinho Shaw til å være mer med offensivt, og ble irritert fordi backen unnlot å være det.

Se Manchester United – Swansea på TV 2 Sport Premium eller Sumo fra 15.30 på lørdag!