TAXIKØ: Det var en lang kø med taxi-er utenfor Oslo S torsdag formiddag.
TAXIKØ: Det var en lang kø med taxi-er utenfor Oslo S torsdag formiddag. Foto: Mari Linge Five / TV 2

Togforsinkelser på hele Østlandet

Det var torsdag formiddag forsinkelser i togtrafikken på hele Østlandet, men feilen skal nå være rettet. Det kan likevel være en del forsinkelser og i Oslo er det blitt akutt taxi-mangel.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

SISTE: Bane Nor melder i 12-tiden torsdag at strømforsyningen mellom Lillestrøm og Eidsvoll nå er utbedret, og at togtrafikken går som normalt. Forsinkelser må påregnes, skriver selskapet på Twitter.

Torsdag formiddag ble det meldt om full stans i tografikken på Østlandet.

– Det arbeides med å rette feilen, men vi vet ikke hvor lang tid dette vil ta, skrev Bane Nor i en pressemelding som ble sendt ut ved 9.30-tiden.

På denne siden kan du følge med på hvilke tog som fremdeles er forsinket.

Feil rettet

NSB meldte at det var en feil på kommunikasjonssystemet mellom togene og togledersentralen som forårsaket problemene torsdag formiddag.

Ved 10-tiden meldte de at problemene på Østlandet skal være rettet, men at det fremdeles kan oppstå enkelte forsinkelser.

Taxi for flytog

Tidligere torsdag ble det også meldt om full stans i togtrafikken fra og til Oslo lufthavn.

Flytoget til Oslo lufthavn er innstilt til og med avgangen som var planlagt 11.20. De skriver på sine nettsider at det er satt opp taxi for tog.

Samtidig skrev NSB på sine nettsider at de har store problemer med å skaffe nok taxi-er, og folk ble derfor oppfordret til å ta i bruk andre, tilgjengelige transportmidler.