TRUET PÅ LIVET: Kjæresten til Spanias stjerne Isco har meldt drapstruslene til politiet.
TRUET PÅ LIVET: Kjæresten til Spanias stjerne Isco har meldt drapstruslene til politiet. Foto: Instagram

Kjæresten truet på livet på grunn av stjernen

Den spanske skuespilleren Sara Salamo ble drapstruet på Twitter. Årsaken er kjæresten Iscos innsats i Real Madrid-trøyen.

Argentina ble et par nummer for små da Spania holdt lekestue og slo landet fra Latin-Amerika hele 6-1 tirsdag kveld.

Tre av Spanias mål ble satt inn av Isco, som til daglig spiller for Real Madrid.

Fotballstjernen har også funnet lykken privat. Siden oktober i fjor har han vært kjæreste med den kjente spanske skuespilleren Sara Salamo.

Men nå avslører Salamo at livet som kjæresten til den spanske fotballstjernen ikke alltid er like lett – ikke minst når fansen mener Isco ikke leverer varene på fotballbanen.

Nylig ble Iscos kjæreste drapstruet på Twitter. Hun publiserer hva mannen skrev, og det skal ha vært en grov trussel.

– Dine dager er talte, skrev mannen til Salamo, noe hun har opplyst om i en Twitter-melding til spansk politi.

Sara Salamo, som blant er kjent i Spania for sin innsats i filmen «Wild Oats» fra 2016, opplyser videre om at hun vurderer rettslige skritt dersom truslene fortsetter.

Pues parece que ha llegado la primavera, @iscoalarcon 🌈🔥 #deaquiAmarte

Et innlegg delt av Sara Sálamo (@sarasalamo)

– Jeg vil være takknemlige om dere ikke trakasserer meg eller min partner. Ellers kommer jeg til å foreta meg rettslige skritt, sier hun ifølge The Daily Mail.

Drapstruslene skal ha kommet etter at spanske tabloider publiserte rykter om at Salamo hadde ledet Isco inn i en livsstil som ikke var forenelig med det å være toppidrettsutøver. Disse ryktene ble imidlertid senere dementert av spansk presse.

Isco har denne sesongen scoret fem mål på 25 kamper for Real Madrid i La Liga, men har ikke scoret i ligaen siden november i fjor. Hat tricket mot Argentina var dermed en stor opptur for Isco.

25-åringen har de siste ukene også blitt koblet til en overgang til Premier League. Både Manchester City og Manchester United skal ha Spanias hat trick-helt på ønskelisten i sommer.