BITT?: Dersom opplysningene til en amerikansk skuespiller stemmer, skal Beyoncé ha blitt bitt i ansiktet av en annen skuespiller i desember.
BITT?: Dersom opplysningene til en amerikansk skuespiller stemmer, skal Beyoncé ha blitt bitt i ansiktet av en annen skuespiller i desember. Foto: Evan Agostini/AP

Beyoncé-mysterium får internett til å koke

«Hvem bet Beyoncé i ansiktet», spør forvirrede fans etter at et absurd rykte har begynt å svirre.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det siste døgnet har mange Twitter-brukere stilt spørsmålet, «Hvem bet Beyoncé?».

Det absurde spørsmålet stammer fra et intervju med den amerikanske skuespilleren og komikeren Tiffany Haddish, som hevder at superstjerna Beyoncé Knowles (36) ble bitt i ansiktet av en kvinnelig skuespiller i desember.

Navnet på skuespilleren blir ikke nevnt i intervjuet, som er publisert i magasinet GQ.

Talsperson vil ikke kommentere

Ifølge Haddish møttes hun og Beyoncé på et arrangement i Los Angeles i desember. Et Instagram-bilde publisert 22. desember viser at de to møttes.

– Det var også en annen skuespillerinne der. Hun bet Beyonce i ansiktet, sier Haddish.

Ifølge Haddish grep Beyoncé deretter tak i ektemannen Jay Z (46), før de to gikk bakover i lokalet.

– Jeg tenkte, «hva skjedde akkurat?». Og Beyoncés venn kom bort og sa «kan du tro at denne bi***en akkurat bet Beyoncé?», sier Haddish,

Beyoncés talsperson, Yvette Noel-Schure, opplyser til GQ at hun ikke har kjennskap til hendelsen.

– Jeg kan absolutt ikke kommentere noe av dette, ettersom jeg ikke kjenner til det, sier hun.

#WhoBitBeyonce

Sitatet har satt i gang en storm av spørsmål på sosiale medier. Nå vil fansen komme til bunns i hvem som angivelig skal ha bitt artisten. Via hashtaggen #WhoBitBeyonce spekulerer Twitter-brukere i hvem som kan være den ukjente skuespilleren.

To skuespillere har allerede sett seg nødt til å avkrefte at de bet artisten, skriver BBC. En av dem er skuespilleren Sara Foster, kjent fra tv-serien «Beverly Hills 90210».

I en Instagram-post skriver Foster at hun synes det er «flatterende at noen tror hun kan komme så nær Beyoncé».

Den norskættede modellen Chrissy Teigen har også engasjert seg i saken. Hun hevder at hun kjenner identiteten til skuespilleren som skal ha bitt Beyoncé.

Hovedpersonen selv, Beyoncé, har ikke uttalt seg om ryktene. Også fra Tiffany Haddish har det vært taust etter at uttalelsene hennes spredte seg. Haddish har imidlertid avkreftet at det var skuespilleren Taraji Henson som sto bak bitingen, etter at navnet ble nevnt på Twitter.

Haddish skrev «Nei, det var det ikke», til en Twitter-melding som nevnte Hensons navn. Spørsmålet om hvem som skal ha bitt Beyoncé i ansiktet, blir dermed fortsatt stående som et ubesvart mysterium.