«TRANSFORMATION»: Christina Aguilera på forsiden av PAPER Magazine, tilsynelatende uten sminke og med en ring det står «MOM» på.
«TRANSFORMATION»: Christina Aguilera på forsiden av PAPER Magazine, tilsynelatende uten sminke og med en ring det står «MOM» på. Foto: Faksimile

Christina Aguilera (37) dropper sminken – er ikke til å kjenne igjen

Sminkeløse Christina Aguilera (37) overrasker med nytt image.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

PAPER Magazine offentliggjorde mandag sitt nyeste cover, og det er ikke helt enkelt å se hvem som er på forsiden av bladet.

Det er en tilsynelatende sminkeløs Christina Aguilera (37) som pryder bladet som ble kjent for Kim Kardashian-forsiden «Break the Internet».

I et intervju forteller Aguilera at det sminkeløse ansiktet reflekterer hennes nåværende liv.

– Jeg har alltid vært en som åpenbart liker å eksperimentere, elsker det teatralske, elsker å skape en historie og spille en karakter i en video eller på scenen. Jeg er en artist. Det er den jeg er fra naturens side. Men jeg er er et sted, selv musikalsk, hvor det føles frigjørende å ta alt bort og sette pris på hvem du er og din egen rå skjønnhet, sier hun.

«Beautiful»-sangeren understreker at hun ikke er ferdig med sminke for godt.

– Jeg elsker et pent sminket ansikt, så ikke misforstå, sier hun.

Fra barnestjerne til Marilyn Monroe

Aguilera har siden starten av karrièren, da hun var 12 år gammel og barnestjerne i All-New Mickey Mouse Club, gått gjennom en rekke stilskifter.

USKYLDIG: Christina Aguilera på sitt selvtitulerte debutalbum, som hun ga ut i 1998. Foto: RCA Records
USKYLDIG: Christina Aguilera på sitt selvtitulerte debutalbum, som hun ga ut i 1998. Foto: RCA Records

Da hun ga ut sitt selvtitulerte album i 1999, var det med en typisk 'girl next door'-look med korte topper og lave jeans.

Tre år senere ble imaget dristigere, og hun opptrådte gjerne iført bikinitopper, og rumpeløse chaps mens hun sang «Dirrty».

I 2006 ble hun totalforvandlet, og ble ofte sett med røde lepper og stort, blond hår á la Marilyn Monroe. Hun ga ut det jazzinspirerte albumet «Back to Basics».

Fire år etter gikk hun for en futuristisk look, og ga ut albumet «Bionic».

LETTKLEDD: Christina Aguilera fremfører sin «Dirrty» under MTV European Music Awards i Barcelona i 2002.
LETTKLEDD: Christina Aguilera fremfører sin «Dirrty» under MTV European Music Awards i Barcelona i 2002. Foto: Denis Doyle/AP

Vil skape og forvandle

– Jeg trenger bevegelse. Jeg trenger å utforske, være en artist, skape og forvandle, sier Aguilera til PAPER Magazine.

Blondinen har også entret Hollywood. I år er hun aktuell med to filmer – science fiction-flimen «Zoe» og komedien «Life of the Party» sammen med Melissa McCarthy.