Soccer Football - International Friendly - Netherlands vs England - Johan Cruijff Arena, Amsterdam, Netherlands - March 23, 2018  Englands Joe Gomez receives medical attention  Action Images via Reuters/John Sibley
Soccer Football - International Friendly - Netherlands vs England - Johan Cruijff Arena, Amsterdam, Netherlands - March 23, 2018 Englands Joe Gomez receives medical attention Action Images via Reuters/John Sibley Foto: John Sibley

Skadesmell for Liverpool-forsvarer

Joe Gomez (20) må belage seg på en drøy måned borte fra fotballen etter skaden han pådro seg for England under forrige ukes privatlandskamp mot Nederland.

Joe Gomez har på mange måter fått sitt store gjennombrudd for Liverpool denne sesongen.

Den allsidige forsvarsspilleren har figurert som høyreback i de fleste kampene for Merseyside-klubben, og har store deler av sesongen kjempet mot den lokale unggutten Trent Alexander-Arnold om plassen i den bakre fireren til Jürgen Klopp.

Konkurransen ser derimot ut til å bli noe lettere for Alexander-Arnold etter at Joe Gomez måtte forlate banen under forrige ukes privatlandskamp mot Nederland.

Kun ti minutter ut i oppgjøret ble engelskmannen liggende etter en duell, og forlot banen med det som så ut til å være en ankelskade. Signalene etter kampen var at skaden ikke var av det alvorlige slaget, og spilleren returnerte til sin klubb for å se nærmere på det.

Det har nå, ifølge ESPN, blitt bekreftet at Gomez ikke blir å se i Liverpool-trøye i løpet av den neste måneden. Han vil derfor gå glipp av gigantoppgjørene mot Manchester City i Champions League-kvartfinalen, også Merseyside-derbyet mot Everton, som er i mellom City-kampene, går også uten Gomez i troppen.

Med Nathaniel Clyne tilbake i trening, men uten nok kamptrening, ser det ut til at Klopp må se til den 19 år gamle Alexander-Arnold de kommende ukene.