Politiet har startet etterforskning etter at en mann i 20-årene ble funnet død utenfor et hus i Fyllingsdalen i Bergen like før klokken 5 fredag morgen.
Ifølge politiet har mannen skader etter fall fra stor høyde.
Foto: Bjørn Erik Larsen / Bergens Tidende / NTB scanpix
Politiet har startet etterforskning etter at en mann i 20-årene ble funnet død utenfor et hus i Fyllingsdalen i Bergen like før klokken 5 fredag morgen. Ifølge politiet har mannen skader etter fall fra stor høyde. Foto: Bjørn Erik Larsen / Bergens Tidende / NTB scanpix Foto: Bjørn Erik Larsen / Bergens Tidende

Voldssiktet mann (21) blir ikke fremstilt for fengsling

21-åringen som ble pågrepet etter at en ung mann ble funnet død ved en høyblokk i Fyllingsdalen i Bergen fredag, blir sittende hos politiet, men ikke fremstilt for fengsling.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er vakthavende jurist i Vest politidistrikt, politiadvokat Jan Christian Alvheim, som forteller til Bergens Tidende at den voldssiktede mannen ikke vil bli fremstilt for varetektsfengsling lørdag.

Den siktede er imidlertid ikke løslatt etter avhøret som ble avsluttet sent fredag kveld, opplyser politiadvokat Inger-Lise Høyland i Vest politidistrikt til avisen.

Mannen ble pågrepet fredag etter at en mann ble funnet død med skader som var forenlig med fall fra stor høyde ved en 13 etasjer høy boligblokk i Fyllingsdalen i Bergen. Mannen ble funnet ved 5-tiden om morgenen. Politiet vet ikke hva som kan ha skjedd, men åpnet en bred etterforskning fredag for å få klarhet i saken. I den forbindelse ble en mann siktet for kroppskrenkelse og tatt inn til avhør. Han skal ha utøvd vold mot mannen som døde.

Avhøret av mannen ble avsluttet først ved midnattstid fredag kveld etter å ha vart i om lag fire timer.

– Det er foreløpig lite jeg kan si, uttalte mannens forsvarer, advokat Bjarte Aarlie, til avisen natt etter avhøret.

(©NTB)