RØD LØPER: Elizabeth Hurley under «An Unforgettable Evening 2017» på Beverly Wilshire Hotel i februar i fjor.
RØD LØPER: Elizabeth Hurley under «An Unforgettable Evening 2017» på Beverly Wilshire Hotel i februar i fjor. Foto: Richard Shotwell/AP

Elizabeth Hurley deler skrekkbilde med fansen og trygler om hjelp

Elizabeth Hurley (52) håper hennes enorme fanskare kan hjelpe henne med å finne mennene som knivstakk nevøen hennes. Vi advarer mot sterke bilder.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

For to uker siden ble den britiske skuespilleren Elizabeth Hurleys (52) nevø Miles Hurley (21) overfalt og knivstukket i London.

The Telegraph skriver at fire menn angrep 21-åringen og en kompis, for så å rømme fra årstedet.

Elizabeth Hurley har de siste dagene delt oppdateringer om nevøens helsetilstand, og hun trygler nå om hjelp til å finne gjerningsmennene.

Hurley, som er kjent fra to av «Austin Powers»-filmene og «Bedazzled», har delt et sterkt bilde av Miles på sykehuset, hvor han ble behandlet for knivstikkene og stort blodtap.

Utenfor livsfare

Det var torsdag 8. mars at Miles og kameraten ble overfalt.

En ansatt i London Metropolitan Police bekrefter overfor nettstedet at de rykket ut etter å ha fått melding om knivstikkingen.

Da de kom frem, fant de to menn på 21 år som var knivstukket. Gjerningsmennene hadde stukket av i en Fiat.

Miles er fortsatt innlagt på sykehus, men er utenfor livsfare. Kameraten hans ble skrevet ut fra sykehuset etter kort tid.

– Voldelig og unødvendig

Politietterforsker Simon Monga sier til The Telegraph at overfallet skjedde etter en mindre kollisjon.

– Dette var et voldelig og unødvendig angrep. En mindre kollisjon har resultert i at to menn ble knivstukket. Det er bare flaks at skadene de pådro seg ikke var mer alvorlige, sier han.

Han oppfordrer eventuelle vitner til å kontakte politiet.

Politiet beskriver en av gjerningsmennene som stakk av i bilen som hvit eller mørk i huden, i midten av 20-årene, rundt 180 centimeter høy, kraftig bygget og med et barbert eller kortklippet hode.

De tre andre gjerningsmennene blir beskrevet som unge, mørkhudede menn.