MISFORNØYD? Engelsk avis kommer med påstander om at Alexis Sánchez skal være misfornøyd på Old Trafford.
MISFORNØYD? Engelsk avis kommer med påstander om at Alexis Sánchez skal være misfornøyd på Old Trafford. Foto: Jason Cairnduff

Sánchez innrømmer United-skuffelse

Alexis Sánchez forteller at overgangen til Manchester United kom brått på.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Med en ukelønn på over fire millioner kroner ble Alexis Sánchez den best betalte spilleren i Premier League da Manchester United snøt Manchester City for chilenerens underskrift i januar.

Men så langt har ikke 29-åringen gitt Manchester United den valutaen for pengene klubben hadde håpet på.

Sánchez har kun scoret ett mål på ti kamper, og ble benket fra start da José Mourinhos menn nylig slo Brighton i FA-cupen.

Nå innrømmer chileneren at han ikke har prestert som forventet etter han flyttet til Manchester.

– Jeg forventer mye av meg selv, så jeg hadde forventet noe bedre, sier Sánchez om egne prestasjoner til Mirror, og fortsetter:

– Det vanskelig å forandre alt så raskt etter overgangen til United. Klubbyttet var noe som kom veldig brått på – det er første gang jeg har byttet klubb i januar. Men mange ting har skjedd i livet mitt som er vanskelig, sier Sánchez, som til og med vurderte å stå over landskampene.

Hevder han isolerer seg

Den engelske tabloiden The Daily Mail hevdet tidligere onsdag at Sánchez sliter med å tilpasse seg sine nye omgivelser på Old Trafford.

Det avisen beskriver som «sentrale United-kilder» påstår at Sánchez tydelig opptrer som han er misfornøyd på treningsanlegget Carrington, isolerer seg fra sine lagkamerater og ofte spiser helt alene i klubbens kantine.

29-åringen forteller på sin side at han kommer godt overens med Zlatan Ibrahimovic.

– Jeg har vært her i halvannen måned, og Zlatan er imponerende. Vi snakker og drikker kaffe sammen hver dag. Det er trist at han ikke spiller på landslaget lenger, sier Sánchez til Mirror i forbindelse med landskampen mot Sverige kommende lørdag.

– Fremstår som en som ikke ønsker å være her
Ifølge kildene skal Sánchez angre på at han skrev under for Manchester United da Henrikh Mkhitaryan gikk motstatt vei til Arsenal som en del av avtalen.

– Han fremstår som en spiller som ikke ønsker å være her, slår en United-kilde fast overfor The Daily Mail.

Videre sammenligner United-kildene Sánchez’ situasjon med Angel Di Maria, som forlot Old Trafford til fordel for franske PSG etter kun én sesong i 2015.

– Sánchez ser utilpass ut. Det var det samme med Di Maria, hevder de anonyme kildene.

Sánchez snakker stort sett med sine lagkamerater som snakker spansk i Manchester United. Nylig flyttet han, familien og sine to hunder fra Lowry Hotel til Marcos Rojos gamle hus utenfor Manchester.

– Nei, for helvete
Argentinske Rojo avslører overfor The Daily Mail at han ble svært overrasket da Sánchez skrev under for Manchester United.

– Alexis er en strålende spiller, men vi kom ikke overens på banen. Hver gang vi møtte hverandre, enten det var for klubblaget eller landslaget, sparket vi hverandre ned. På toppen av det, så fornærmet vi hverandre på ikke akkurat vennlig vis, uttaler Rojo.

Og slår fast:

– Så da jeg ble klar over at han skulle til United, sa jeg «nei, for helvete, mener Rojo.

Manager José Mourinho uttalte nylig at Manchester United ikke vil se det beste av Sánchez før neste sesong, og slo fast at han ikke er bekymret for 29-åringens foreløpige formsvikt.

Sánchez er for tiden på landslagsoppdrag med Chile og forbereder seg til privatkampene mot Danmark og Sverige.