NY BATALJE: Alexis Sanchez (f.v) og Dele Alli møtes igjen i FA-cupens semifinale om en måneds tid.
NY BATALJE: Alexis Sanchez (f.v) og Dele Alli møtes igjen i FA-cupens semifinale om en måneds tid. Foto: Ian Kington

United-supportere i harnisk etter FA-cup-trekning:

– Det burde vært løst før sesongstart

Manchester United trakk Tottenham Hotspur i FA-cupens semifinale søndag, men nå mener flere supportere at lagene ikke stiller med de samme forutsetningene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Søndag kveld ble de kommende semifinalene i FA-cupen trukket.

Manchester United trakk Tottenham til et voldsomt storoppgjør på Wembley om en måneds tid.

Nå er det flere «Red Devils»-supportere som reagerer på at kampen skal spilles på Wembley, melder britiske Mirror mandag.

Den engelske landslagsarenaen, som har vært Tottenhams hjemmebane denne sesongen i påvente av nye White Hart Lane, har siden 2008 hatt ansvaret for både semifinalene og finalen FA-cupen.

Flere mener nå at det blir feil at Spurs skal få spille semifinalen på sin egen hjemmebane.

– Jeg skjønner frustrasjonen og hvorfor problemstillingen dukker opp, men da måtte det vært avklart før sesongen. Spørsmålene kommer nok til å øke i større grad hvis Tottenham tar seg videre og skal spille finale på sin hjemmebane, sier TV 2s Premier League-ekspert Petter Myhre om problemstillingen.

Det har i tidligere år blitt brukt flere nøytrale arenaer som Old Trafford og Villa Park for å hindre situasjonen som nå har oppstått. Det virker derimot som et engangstilfelle i og med at den nye Spurs-arenaen skal stå klar til neste sesong.

– Dette er et engangstilfelle, så jeg ser ikke noe grunn til å gå tilbake til det gamle «systemet». Selv om jeg personlig mener at Wembley burde holdes hellig og kun brukes til finalen, avsluttet Myhre.

Kampene spille i slutten av neste måned, og det er Chelsea som skal kjempe mot Southampton om den andre finaleplassen FA-cupen.