Spillerbråk mellom Linköping og HV71 kan få konsekvenser

Allerede på oppvarmingen barket spillere fra Linköping og HV71 sammen. Nå risikerer seks av dem å måtte stå over kamper i kvartfinaleserien, melder Aftonbladet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mathis og Ken André Olimb i Linköping tok seg onsdag videre til kvartfinale i SM-sluttspillet. Det var noen ufine episoder under oppvarmingen som nå får sitt etterspill.

Det var mange spillere innblandet, og det var alt fra kjefting til at man skjøt pucker etter hverandre. SHLs spillerpanel har gått gjennom hendelsen og gått til anmeldelse av ikke mindre enn 14 av spillerne. Olimb-brødrene holdt seg for gode til å være innblandet.

Linköping-spillerne som risikerer å bli utestengt er Emil Sylvegård, Almen Bibic, Anton Karlsson, Nick Sörensen, Sebastian Karlsson og Tony Mårtensson.

Hos HV71 er åtte spillere anmeldt. Det er Mark Zanetti, Sebastian Wännström, Christoffer Persson, Oscar Sundh, Martin Thörnberg, Max Wärn, Robin Figren og Lawrence Pilut.

Spillerne kan også bli straffet med bøter. Det er ennå ikke klart hvem Linköping møter i kvartfinale, men det blir enten serievinner Växjö eller toer Djurgården.

(©NTB)