Torres-dobbel i Atléticos storseier

Spissveteranen Fernando Torres gjorde to av Atletico Madrids mål i 5-1-seieren borte mot Lokomotiv Moskva i torsdagens åttedelsfinale i europaligaen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lokomotiv Moskva-Atlético Madrid 1-5, 1-8 sammenlagt.

Se det ene målet i Sportsnyhetene øverst.

Den spanske hovedstadsklubben hadde allerede en fot i kvartfinalen før oppgjøret. Forrige uke vant Atlético 3-0 i egen storstue.

Dermed gikk de videre med 8-1 sammenlagt.

Antoine Griezmann startet på benken, men Diego Simeone stilte likevel et slagkraftig lag i Moskva. Torres fikk blant annet sjansen. Den tidligere Liverpool- og Chelsea-spissen har ikke ofte vært i Atléticos startoppstilling denne sesongen.

Torres takket for tilliten ved å gjøre sine to første mål i en europeisk klubbturnering på over ett år. Han la på til 3-1 fra straffemerket etter 65 minutter, og ikke lenge etterpå gjorde spissen 4-1 med en iskald avslutning.

Tidligere i kampen hadde Angel Correa gitt Atlético Madrid ledelsen etter litt over et kvarters spill. Fire minutter senere utlignet Maciej Rybus, men skuddet fra 25 meter ble bare et trøstemål for Lokomotiv Moskva. Åttedelsfinalen var for lengst avgjort.

Det stoppet ikke gjestene fra å vise scoringsglede i den russiske hovedstaden. To minutter etter pause gjorde Saúl 2-1 med et lavt skudd.

Etter scoringene til Torres ville også Griezmann være med på målfesten. Franskmannen, som entret banen som innbytter etter en time, la på til 5-1 i det 85. minutt.

Dermed gikk Atlético Madrid videre med 8-1 sammenlagt. Simeones lag seiler opp som kanskje den største favoritten til å vinne europaligaen. Atlético vant turneringen i 2010 og 2012. Senere har klubben også være i to mesterligafinaler.

(©NTB)