Chelsea's Brazilian midfielder Willian (L) vies with Barcelona's Spanish midfielder Andres Iniesta during the UEFA Champions League round of sixteen second leg  football match between FC Barcelona and Chelsea FC at the Camp Nou stadium in Barcelona on March 14, 2018. / AFP PHOTO / Pau Barrena
Chelsea's Brazilian midfielder Willian (L) vies with Barcelona's Spanish midfielder Andres Iniesta during the UEFA Champions League round of sixteen second leg football match between FC Barcelona and Chelsea FC at the Camp Nou stadium in Barcelona on March 14, 2018. / AFP PHOTO / Pau Barrena Foto: Pau Barrena

Iniesta i tenkeboksen:

– Enten så blir jeg eller så drar jeg til Kina

Barcelona-kaptein Andrés Iniesta var med på å sende Barcelona videre til kvartfinalen i Champions League, men etter kampen snakket han om fremtiden i klubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Barcelona sendte onsdag kveld Chelsea tilbake til London som slakt etter 3-0 i den andre 8-delsfinalen i Champions League, og 4-1 sammenlagt.

Etter kampen var det en svært fornøyd Barcelona-kaptein, Andrés Iniesta, som snakket med pressen. Spanjolen var stolt av hva hans lagkamerater hadde presterte og mente katalanerne fortjente å avansere til kvartfinalene.

I et senere intervju med Mundo Deportivo kom det frem at Iniesta har begynt å tenke på fremtiden og hva den vil bringe. Han innrømte at det er muligheter utenfor de spanske landegrenser som kan friste etter sesongen.

– Det er en svært vanskelig avgjørelse jeg må ta, og den må tas innen 30.april. Spørsmålet er om jeg vil fortsette her i Barcelona eller ta turen til Kina for å avslutte karrieren der. Avgjørelsen er på ingen måte tatt, og de neste ukene vil jeg bruke godt for å være sikker, sa Iniesta som ble byttet ut i Champions League-oppgjøret grunnet en skade.

Om den spanske stjernespilleren bestemmer seg for ta turen til Asia føyer han seg inn i rekken over profilerte spillere som har benyttet seg av muligheten til tjene til livets opphold og litt til i den kinesiske toppdivisjonen. Velkjente navn som Carlos Tevez, Hulk og nåværende Barcelona-lagkamerat Paulinho har alle fylt lommebøkene.

Den tidligere midtbanegeneralen Xavi valgte også å gi seg i Barcelona med noen få år igjen av karrieren, men klubblegenden valgte å ta turen til Qatar og har annonsert at han kommer til å legge skoene på hylla etter denne sesongen.