Angrep ballgutt – ber nå om tilgivelse

AS Roma tok seg marginalt videre til kvartfinalen i Champions League, men det var ballgutten som stjal overskriftene etter kampen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se hendelsen i vinduet over!

Den skandaløse situasjonen oppstod under gårsdagens Champions League-kamp mellom AS Roma og Sjakhtar Donetsk.

Det kokte fullstendig over for bortelagets Facundo Ferreyra i sluttminuttene på stillingen 1-0 til Roma.

Ballen ble spilt utover sidelinjen og da den argentiske angrepsspilleren stresset med å få satt i gang spillet hurtig, presterte han å dytte til hjemmelagets ballgutt som forsvant over reklameskiltene.

Den tidligere Newcastle-spilleren fikk et soleklart gult kort, og måtte dagen etter stå skolerett og beklage for oppførselen.

– Jeg er utrolig lei meg for hva som skjedde. Det er fotball, og det var et meget intenst tidspunkt i kampen. Jeg mente selvfølgelig aldri å skade gutten, og håper Matteo (ballgutten) er uskadet nå. Jeg vil igjen si unnskyld til han, familien og klubben, uttalte Ferreyra til Sjakhtars Twitter-konto.

Både Roma, men også hovedpersonen selv tar i mot unnskyldningen til Ferreyra:

– Takk til alle som var bekymret. Heldigvis har jeg det bra, og det var bare en ukontrollert manøver av spilleren. Han er et menneske han og, så man kan gjøre feil, skrev Romas U16-spiller Matteo Cancellieri på sin egen Instagram i følge Football Italia.

– Vi tar i mot og setter pris på unnskyldningen. Det var en veldig tøff kamp, og ønsker lykke til med resten av sesongen, uttalte AS Roma på sin egen Twitter-konto etter Ferreyras unnskyldning.

Kampen endte forøvrig 1-0 til italienske hovedstadslaget som tok seg videre til kvartfinalen i Champions League.