MATCHVINNER: Kylian Mbappé scoret to ganger da PSG slo Angers 2-1 onsdag ettermiddag.
MATCHVINNER: Kylian Mbappé scoret to ganger da PSG slo Angers 2-1 onsdag ettermiddag. Foto: Franck Fife

Mbappé-dobbel da PSG vant tross tidlig utvisning

Kylian Mbappé scoret begge målene da Paris Saint-Germain slo Angers 2-1 hjemme i Ligue 1 onsdag selv om Thiago Motta fikk marsjordre allerede etter 16 minutter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den framskutte kampen kan ha virket noe umotiverende for stjernegalleriet til PSG. Laget har i realiteten sikret seriegullet.

Kampen mot Angers skulle egentlig spilles i påskehelgen, men da er PSG opptatt med ligacupfinale mot Monaco. Laget er utslått av mesterligaen, men semifinaleklar i den franske cupen og kan vinne en hjemlig trippel for tredje gang på fire år.

Onsdag ble Mbappé den store forskjellen på lagene. Det franske stjerneskuddet satte inn 1-0 allerede etter 12 minutter, før lagkamerat Thiago Motta fikk direkte rødt kort for å stemple Romain Thomas i brystregionen like etter.

Med en mann mindre på banen la Mbappé på til 2-0 etter 25 minutter, mens Karl Toko Ekambi reduserte for Angers etter 75 minutter.

Mbappé holdt på å gjøre hattrick, men hans avslutning i det 83. minutt traff tverrliggeren. Like etter hadde Toko Ekambi to store sjanser til å utligne, men PSG holdt unna.

Seieren gjør at PSG nå har 80 poeng på tabelltoppen. Det er 17 poeng ned til serietoer Monaco, mens Angers ligger på 14.-plass med 32 poeng.

(©NTB)