Mbappé-dobbel da PSG vant tross tidlig utvisning

Kylian Mbappé scoret begge målene da Paris Saint-Germain slo Angers 2-1 hjemme i Ligue 1 onsdag selv om Thiago Motta fikk marsjordre allerede etter 16 minutter.

MATCHVINNER: Kylian Mbappé scoret to ganger da PSG slo Angers 2-1 onsdag ettermiddag. Foto: Franck Fife

Den framskutte kampen kan ha virket noe umotiverende for stjernegalleriet til PSG. Laget har i realiteten sikret seriegullet.

Kampen mot Angers skulle egentlig spilles i påskehelgen, men da er PSG opptatt med ligacupfinale mot Monaco. Laget er utslått av mesterligaen, men semifinaleklar i den franske cupen og kan vinne en hjemlig trippel for tredje gang på fire år.

Onsdag ble Mbappé den store forskjellen på lagene. Det franske stjerneskuddet satte inn 1-0 allerede etter 12 minutter, før lagkamerat Thiago Motta fikk direkte rødt kort for å stemple Romain Thomas i brystregionen like etter.

Med en mann mindre på banen la Mbappé på til 2-0 etter 25 minutter, mens Karl Toko Ekambi reduserte for Angers etter 75 minutter.

Mbappé holdt på å gjøre hattrick, men hans avslutning i det 83. minutt traff tverrliggeren. Like etter hadde Toko Ekambi to store sjanser til å utligne, men PSG holdt unna.

Seieren gjør at PSG nå har 80 poeng på tabelltoppen. Det er 17 poeng ned til serietoer Monaco, mens Angers ligger på 14.-plass med 32 poeng.