TABELLTOPP I TRØBBEL: Vipers-laget er rammet av sykdom. Så mange spillere er ute med skade at onsdagens kamp mot Gjerpen er utsatt.
TABELLTOPP I TRØBBEL: Vipers-laget er rammet av sykdom. Så mange spillere er ute med skade at onsdagens kamp mot Gjerpen er utsatt. Foto: Schrøder, Tor Erik

Oppkast og diaré for Vipers-spillerne – kamp blir utsatt

Store deler av Vipers-laget har slitt med oppkast og diaré etter at laget kom hjem fra Frankrike mandag. Onsdagens seriekamp mot Gjerpen er utsatt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vipers spilte EHF-cup borte mot Brest lørdag og avanserte til semifinale, men flere av spillerne ble syke på turen hjem, høyst sannsynlig av en matforgiftning.

Nå blir onsdagens kamp mot skienslaget Gjerpen utsatt. Det bekrefter daglig leder i Vipers, Terje Marcussen, overfor NTB.

– Noen av spillerne ble syke etter at de kom hjem fra Frankrike. Fem spillere er fortsatt ute med oppkast og diaré, og de har ikke klart å få i seg næring. Det mye som tyder på at det kan være snakk om en matforgiftning, sier Marcussen.

Vipers leder Eliteserien ett poeng foran Larvik og to poeng foran Storhamar etter 17 spilte kamper. Onsdag skal Larvik ut mot Molde mens Storhamar møter Oppsal.

Sørlendingene tok seg til semifinale i Europacupen etter å ha slått Brest 55-51 sammenlagt.

(©NTB)