Matkontrollen avslører:
Helsefarlig smuglerkjøtt kan ende på din tallerken
Tonnevis av ulovlig kjøtt blir stoppet ved grensen hvert år. Det helsefarlige kjøttet fraktes i romtemperatur og kan ende opp på din tallerken.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Mattilsynets egen matkrim-gruppe leter etter smuglerkjøtt, stjålet kjøtt og matvarer som er jukset med. Funnene bekymrer. Håvard Johansen, koordinator i matkrim-grupppen, mener dette er blitt verre de siste årene.Bare for to uker siden fant de et stort beslag på 160 kg smuglerkjøtt på en restaurant i Oslo.Ikke sporbart- Jeg vil si at det er et økende problem. Vi ser at de som driver med dette blir mer organiserte, og vi gjør store beslag. Det er vanskelig å avdekke smug
Logg inn for å lese denne artikkelen
Om du ikke har en TV 2-konto fra før kan du lage en, helt uten kostnad!
Artikkelen er oppdatert