STJERNEMØTE: Bak fra venstre: Frode Andresen, Odd-Bjørn Hjelmeset, Vidar Riseth, Trine Hattestad, Torbjørn Løkken og Thea Næss.
STJERNEMØTE: Bak fra venstre: Frode Andresen, Odd-Bjørn Hjelmeset, Vidar Riseth, Trine Hattestad, Torbjørn Løkken og Thea Næss. Foto: Espen Solli

Disse seks idrettsheltene møtes i «Mer enn gull»

I denne sesongen av «Mer enn gull» får vi møte seks utøvere som representerer tidligere verdensmestere, OL-utøvere, en fotballproff og en nåværende idrettsutøver.

De seks utøverne har bodd sammen på vakre Valbjør Gard i Vågå en uke i oktober 2017. Her har de delt historier fra sine liv og idrettskarrierer.

De har delt både opp- og nedturer, og det er gjeng med usedvanlig ærlige utøvere vi får møte på TV 2.

Idrettsutøverne vi får bli bedre kjent med er:

  • Odd-Bjørn Hjelmeset, tidligere verdensmester på ski
  • Trine Hattestad, tidligere olympisk mester og verdensrekordholder i spyd
  • Torbjørn Løkken, tidligere verdensmester i kombinert
  • Thea Næss, nåværende kampsportutøver og verdensmester i kickboksing
  • Vidar Riseth, tidligere landslagsspiller og fotballproff
  • Frode Andresen, tidligere verdensmester i skiskyting

– TV 2 er veldig fornøyd med året idretsshelter i «Mer enn gull». Sammen representerer utøverne både tidligere verdensmestere, fotballhelter, OL-utøvere og en nåværende idrettsutøver. Dette er programmer hvor idrettsutøvere møtes og deler åpent om sine liv og historer fra sine karrierer. Og i tillegg blir det utfordringer og morsomme konkurranser. Det blir garantert både latter og gråt gjennom denne sesongen, sier Jarle Nakken, programredaktør i TV 2.

Deltar i hverandres idrett

Hver utøver får sin egen dag. Odd-Bjørn Hjelmeset er utøveren som deler sine historier i første episode.

Utøverne får prøvd seg på rulleski under Odd-Bjørn Hjelmesets dag.
Utøverne får prøvd seg på rulleski under Odd-Bjørn Hjelmesets dag. Foto: KARL OLAV GJERDE / TV 2

– Det jeg ser mest frem til er de gode og flotte samtalene som vi kan ha rundt frokost og middagsbordet. Det blir moro å lære de andre ordentlig å kjenne og få komme på innsiden av de gode historiene, sier Hjelmeset i programmet.

Frode Andresen har tidligere konkurrert mot Odd-Bjørn Hjelmeset i skisporet. Vidar Riseth kjenner også Odd-Bjørn godt. Utover det kjenner ikke utøverne hverandre og skal bruke uken til å bli bedre kjent og dele historiene som ligger bak medaljene.

– Jeg ser frem til å bli kjent med de andre utøverne og bryne med på deres idretter og utfordre meg på ting jeg ikke kan, sier Frode Andresen.

Hver utøver skal på sin utvalgte dag utfordre de andre utøverene innen sin idrett. For Hjelmeset blir rulleski utfordringen til de andre. Utøverene i «Mer enn gull» skal og som gruppe konkurrere mot unge idrettstalenter innen de ulike idrettene.

Sesongpremiere på «Mer enn gull» er tirsdag 3. april kl 20.00. Totalt seks episoder.

HVER GANG IDRETTSUTØVERE MØTES: Deltakerne ser frem til å dele historier og erfaringer rundt bordet. Foto: TV 2
HVER GANG IDRETTSUTØVERE MØTES: Deltakerne ser frem til å dele historier og erfaringer rundt bordet. Foto: TV 2