BEKLAGET: Napolis suksesstrener Maurizio Sarri beklaget raskt kommentarene han kom med til en kvinnelig reporter etter 0-0-kampen mot Inter.
BEKLAGET: Napolis suksesstrener Maurizio Sarri beklaget raskt kommentarene han kom med til en kvinnelig reporter etter 0-0-kampen mot Inter. Foto: Carlo Hermann

Sarri til journalist: – Siden du er en pen kvinne skal jeg ikke be deg dra til helvete

Napolis trener Maurizio Sarri beklaget raskt ordbruken i etterkant.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Juventus er ett poeng foran Napoli, som var avhengig av tre poeng borte mot Inter for å innta førsteplassen igjen søndag kveld.

Det klarte laget ikke i en kamp som endte målløs. Napoli har også spilt en kamp mer enn Juventus.

Etter at Napoli ikke klarte å ta alle tre poengene kokte det over for klubbens trener Maurizio Sarri, melder flere ulike medier, deriblant Goal.com.

Da Sarri ble spurt av en kvinnelig sportsreporter om resultatet førte til at Napolis tittelhåp var ute i et TV-intervju, svarte han på en måte som fikk mange til å reagere.

– Siden du er en kvinne, og en pen kvinne, skal jeg ikke be deg dra til helvete, sa en tydelig irritert Sarri i intervjuet – og lot det skinne gjennom at han mente det var et dumt spørsmål.

Det tok imidlertid ikke lang tid før Sarri angret på ordene han brukte. På pressekonferansen kort tid etterpå beklaget han ordbruken. Han gikk også bort til den kvinnelige journalisten og la seg flat, og hun aksepterte unnskyldningen.

Dybala herjet
I Torino ble Dybala nok en gang den store helten. Argentineren, som satte inn det avgjørende 2-1-målet borte mot Tottenham i midtuken, dukket først opp etter 20 minutter søndag og satte inn 1-0.

Juventus fikk en gyllen mulighet til å doble ledelsen etter 38 minutter da laget ble tildelt et straffespark, men Gonzalo Higuaín la ikke inn noen sterk søknad om fremtidige straffer da han misset på sitt forsøk.

Spissen hevet seg imidlertid etter straffebommen og gjorde et meget godt arbeid da han hadde målgivende pasning på Dybalas 2-0-scoring etter 49 minutter.

Silva ble helt for Milan
André Silva ble den store helten for Milan med sin overtidsscoring i 1-0-seieren borte mot Genoa.

Dypt inne i tilleggstiden dukket spissen opp og headet ballen i mål etter et strålende innlegg fra tidligere Liverpool-spiller Suso.

Resultatet gjør at Milan er på sjetteplass med 47 poeng og fikk en opptur etter hjemmetapet mot Arsenal i europaligaen.

Hedret Astori
Fiorentina slo tabelljumbo Benevento 1-0 i sin første kamp etter det tragiske dødsfallet til Davide Astori, Firenze-lagets kaptein.

Astori ble funnet død på hotellrommet sitt før Serie A-kampen mot Udinese forrige helg. Han ble bare 31 år gammel. To leger ble tirsdag sitert på at fotballspilleren døde som følge av et hjerteinfarkt.

Søndag ble Vitor Hugo matchvinner for Fiorentina i 1-0-seieren. Midtstopperen hedret Astori ved å holde en t-skjorte med bilde av den tidligere kapteinen opp mot publikum.

Før kampstart ble Astori hedret med ett minutts stillhet. Det ble også en ny pause i det 13. spilleminutt. Fiorentina har besluttet å frede nummer 13, drakten Astori bar i sin karriere. Det samme har gamleklubben Cagliari gjort.

Fiorentina har 38 poeng og er på 9.-plass. Laget håper å kjempe om en europaligaplass neste sesong. Rafik Zekhnini satt på benken, men fikk ikke spilletid søndag.

(©NTB/TV 2 Sporten)