VANT SERIEN, FIKK VELGE: Lars Erik Hebsråten, Josh Nicholls og Steffen Thoresen ble seriemestere denne sesongen. Nå jakter de også seier i Get-ligaen-sluttspillet.
VANT SERIEN, FIKK VELGE: Lars Erik Hebsråten, Josh Nicholls og Steffen Thoresen ble seriemestere denne sesongen. Nå jakter de også seier i Get-ligaen-sluttspillet. Foto: Hagen, Fredrik

Slik spilles semifinalene i sluttspillet

Seriemester Storhamar valgte Frisk Asker.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

TV 2 Sportssenter: Alt om ishockey!

Mandag formiddag ble det resterende sluttspillet i den norske ishockeysesongen bestemt.

Seriemester Storhamar valgte sin semifinalemotstander, ettersom de vant serien, og de valgte Frisk Asker som sin motstander.

Dermed møtes Lillehammer og Sparta i den andre semifinaleserien.

TV 2 Sumo: Se alt av norsk ishockey!

Storhamar spiller hjemmekamp mot Frisk Asker først, i en kamp som sendes førstkommende torsdag klokken 19.00 på TV 2 Sportskanalen.

– Vi velger det laget som var lavest rangert, og Frisk Asker var nummer fire. Det ville blitt tøffe kamper uansett hvem vi hadde valgt. Men det er vi forberedt på, sa Storhamar-trener Fredrik Söderström da han gjestet TV 2 Nyhetskanalen for å offentliggjøre klubbens valg mandag.

Hver eneste dag fremover skal det sendes en semifinale på TV, så dersom alle oppgjørene går til sjuende kamp, vil det bli 14 dager på rad med hockey-semier på TV 2s kanaler.

– Vår store drøm er å ta oss til finalen. Nå handler det først og fremst om å håndtere Frisk, sa Söderström, som ikke ville spekulere i noen potensiell drømmemotstander om man skulle ta seg til finalen.

Kampene sendes på TV 2 Sportskanalen, TV 2 Zebra og TV 2 Sumo.