BABYLYKKE: Lionel Messi postet dette bildet på Instagram.
BABYLYKKE: Lionel Messi postet dette bildet på Instagram. Foto: Instagram

Babylykke for Messi – trekker seg fra kamptroppen

Lørdag ble Ciro Messi født – Lionel Messis tredje barn.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Velkommen, Ciro! Takk til Gud, alt gikk perfekt. Både mor og barn har det veldig bra. Vi er superglade, skriver Barcelona-stjernen på sin Instagram-konto, der han har lagt ut et bilde hvor han holder Ciros hånd.

Ifølge Mirror har Messi vært sammen med konen, Antonella Roccuzzo, i ti år. Sammen har de tre barn – Thiago på fem år, Mateo på to år og nå Ciro.

Fødselen gjør at Messi holder seg hjemme i Catalonia fremfor å reise med resten av laget som møter Malaga lørdag kveld, skriver Barcelona på sine nettsider. Han er blitt erstattet av midtstopper Yerry Mina i kamptroppen.

Barcelona bekrefter på sine nettsider at argentineren har trukket seg fra dagens kamptropp, og at midtstopper Yerry Mina erstatter ham.

Etter alt å dømme er Messi tilbake til Barcelonas Champions League-kamp mot Chelsea på onsdag, der de leder på bortemål etter 1-1 på Stamford Bridge.

Messi har hatt en stor sesong for den suverene serielederen i La Liga, og er toppscorer i Spanias øverste divisjon med 24 mål på 27 kamper.

Denne sesongen har 30-åringen muligheten til å vinne tre trofeer med Barcelona. De leder serien suverent, skal spille mot Sevilla i finalen i den spanske cupen og er en av favorittene til å vinne Champions League.

TRE BARN: Lionel Messi er fra før far til to barn, Tiago (t.v.) og Mateo.
TRE BARN: Lionel Messi er fra før far til to barn, Tiago (t.v.) og Mateo. Foto: Instagram

I tillegg får han muligheten til å revansjere VM-finaletapet for Tyskland i sommerens VM, som kan bli superstjernens siste verdensmesterskap.