Manglerud Star med ny sjokkseier

Manglerud Star leder 2-1 sammenlagt etter nok en overraskende seier over Sparta i sudden death.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se vinnermålet i vinduet øverst!

Sparta – Manglerud Star 4-5

Sparta, som kom på andreplass i grunnspillet, var klare favoritter til å avansere fra kvartfinalen mot Manglerud Star, som endte på sjuendeplass.

En sen utligning av Kyle Osterberg sørget for sudden death for tredje gang på rad mellom lagene.

I spilleforlengelsen ble Dylan Richard den store helten, og sørget for at Manglerud Star overraskende går opp i ledelsen sammenlagt.

PS: Den fjerde kvartfinalekampen mellom lagene sendes på TV 2 Sportskanalen onsdag 19.00.

Allerede etter 24 sekunder scoret Sam Coatta for bortelaget. Minuttet senere sørget Mathias Trygg for en overraskende tomålsledelse.

Feilaktig annullert

Ti minutter ut i den første perioden reduserte Niklas Roest, men like før skulle hjemmelaget fått en scoring godkjent.

– Det er en feilaktig annullert scoring. Her mener dommeren at det er en offside i målgården, men det er ingen blå i den bua der, slo TV 2s ekspertkommentator, Heine Aarum, fast.

Like etter kunne Manglerud Stars poengkonge, Peter Lindblad, øke ledelsen til 3-1, før Magnus Nilsen på ny tente håpet for hjemmelaget da han reduserte med en flott scoring.

I andre periode festet Sparta for alvor grepet om kampen da Tommy Kristiansen enkelt kunne styre inn 3-3. Niklas Roest fikk en eventyrlig mulighet til å sende hjemmelaget i ledelsen mot slutten av midtperioden, men avslutningen gikk i nettveggen.

– Bare å ta av seg hatten for

Bare seks minutter før slutt scoret Jesper Hoel det som viste seg å bli det avgjørende målet. Sam Coatta fikk en eventyrlig mulighet til å punktere kampen like etter da han ble spilt alene med keeper, men bommet. Bommen viste seg å bli skjebnesvanger, ettersom Kyle Osterberg utlignet like etter.

Ni minutter ut i spilleforlengelsen ble Dylan Richard matchvinner for bortelaget.

– MS imponerer. De gir aldri opp, de går ut på veldig få rekker her. Den innsatsen er det bare til å ta av seg hatten for, sa Aarum.

Den fjerde kvartfinalekampen spilles onsdag klokken 19.00.