FASTKLEMT: En person satt fastklemt i en personbil etter kollisjon med en traktor i Atlanterhavstunnelen.
FASTKLEMT: En person satt fastklemt i en personbil etter kollisjon med en traktor i Atlanterhavstunnelen. Foto: Heine Schjølberg

Mann alvorlig skadd etter traktorkollisjon

AVERØY/OSLO (TV 2): Nødetatene har frigjort en alvorlig skadd mann som satt fastklemt etter en ulykke i Atlanterhavstunnelen ved Kristiansund fredag morgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ved 9-tiden fredag morgen meldte politiet om en trafikkulykke mellom en traktor og en personbil i Atlanterhavstunnelen ved Averøy i Møre og Romsdal.

Politiet opplyste at en person satt fastklemt personbilen etter sammenstøtet. Personen ble frigjort og sendt til St. Olavs hospital med luftambulanse.

Ved 15-tiden opplyste kommunikasjonsrådgiver ved St. Olavs hospital, Kristina Olsen, at tilstanden til føreren av personbilen beskrives som alvorlig, men stabil.

Politiet vet foreløpig ikke hva som var foranledningen til hendelsen.

Ulykken skjedde i Atlanterhavstunnelen ved Kristiansund på Nordmøre. Veien var stengt i flere timer etter ulykken.

– Vi har nå fjernet bilrestene, og driver med siste opprydning. Vi håper at trafikken kan gå som normalt igjen veldig snart, rapporterte operasjonsleder Ragnvold Rasmussen i Møre og Romsdal politidistrikt til TV 2 tidligere fredag.

Føreren av traktoren er tilsynelatende fysisk uskadd, opplyser politiet.

Atlanterhavstunnelen er en undersjøisk veitunnel på Nordmøre som ble åpnet 19. desember 2009. Den forbinder Kristiansund og Averøy, langs fylkesvei 64.