Messi med frisparkkanon, men Barcelona snublet

Lionel Messi scoret Barcelonas mål, men kunne ikke forhindre at den spanske ligalederen ga fra seg to poeng mot Las Palmas. Torsdagens kamp endte 1-1.

Se Messis frisparkkanon i Sportsnyhetene øverst.

Barcelona har fortsatt til gode å tape i La Liga denne sesongen, men torsdagens poengtap gir garantert serietoer Atlético Madrid blod på tann i kampen om ligagullet.

Den formsterke hovedstadsklubben slo Leganés 4-0 onsdag og er nå bare fem poeng bak Barcelona på tabellen. 12 serieomganger gjenstår å spille.

Torsdag kunne Atlético-trener Diego Simeone fornøyd se at Las Palmas fikk med seg ett poeng fra hjemmekampen mot tittelrivalen som følge av argentinske Jonathan Calleris straffescoring tre minutter ut i annen omgang.

Midt i første omgang hadde Lionel Messi sendt gjestene i ledelsen på et vakkert frispark. Fra rett utenfor 16-meteren banket den lille argentineren ballen opp i lengste kryss.

Uavgjortresultatet betyr at spenningen i La Liga fortsatt lever i beste velgående.

Oppgjøret mellom Betis og Real Sociedad tidligere torsdag endte målløst.