Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det italienske fotballforbundets visekommissær Alessandro Costacurta sier til Gazzetta dello Sport at han mener Conte er en av dem som ville gjort jobben best.

– Jeg vil definitivt snakke med ham i løpet av noen måneder, sier Costacurta som leder arbeidet med å finne en ny landslagssjef til Italia etter Gian Piero Ventura.

Se Conte få tildelt en Manchester United-drakt på en pressekonferanse i videovinduet øverst på siden!

Store navn på blokken
Ventura fikk sparken etter å ha blitt slått av Sverige i omspillskampene til sommerens VM.

Conte ledet det italienske landslaget til kvartfinale i europamesterskapet i 2016 før han tok over Chelsea. Men etter å ha ledet London-laget til seriegull i fjor er framtiden nå usikker etter en skuffende sesong på Stamford Bridge.

Det er flere navn på blokka til det italienske forbundet, deriblant Roberto Mancini, Carlo Ancelotti, og Claudio Ranieri.

– Conte har allerede vist at han vet hva som innebærer å være landslagssjef, men det har ikke de andre kandidatene. Det betyr ikke at jeg ikke vil være fornøyd med Mancini eller Ancelotti, selv om Carlo Ancelotti ser ut til å ha fjernet seg fra diskusjonen.

Luigi Di Biagio ble flyttet opp fra 21-laget som midlertidig erstatter for Ventura til en ny landslagssjef er på plass. Italia spiller vennskapskamper mot Argentina og England i slutten av mars måned.

Enrique kan bli erstatter
Samtidig som Conte dras frem som førstevalget til Italia-jobben ryktes det at Luis Enrique blir italienerens erstatter på Stamford Bridge. Den tidligere Barcelona-treneren står for øyeblikket uten jobb og vurderer nå å sparke karrieren i gang igjen i Chelsea.

Ifølge Telegraph avhenger mye av om Enrique er villig til en nedgang i lønnen sammenlignet med de 180 millioner kronene han fikk i årslønn som trener for Lionel Messi og Co. Conte har på nåværende kontrakt i like i overkant av 100 millioner kroner i året, og det er ventet at italieneren er ferdig i klubben etter sesongen selv om han har ett år igjen av avtalen.

Dersom lønnsvilkårene er et hinder for Enrique, nevnes Thomas Tuchel og Maurizio Sarri som alternativer.