GJESTEDOMMER: Thomas «Finger'n Gullestad tar plass i midten som gjestedommer sammen med Mia Gundersen,
GJESTEDOMMER: Thomas «Finger'n Gullestad tar plass i midten som gjestedommer sammen med Mia Gundersen, Foto: TV 2

Thomas «Finger'n» Gullestad blir dommer i Norske Talenter

– Folk som har jobbet hardt for noe, og som lykkes, treffer meg alltid rett i mellomgulvet, sier Thomas Gullestad til TV 2.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fredag 16. mars inntar Thomas «Finger'n» Gullestad (37) gjestedommertolen i Norske Talenter.

– Jeg elsker å se på folk som er flinke til ting, nesten uansett hva det er. Mennesker er noen rare skapninger som aldri slutter å imponere med kokko talenter, sier Gullestad til TV 2.

– Blåst av banen

Sammen med Mia Gundersen, Mona Berntsen, Bjarne Brøndbo og Janne Formoe skal Thomas vurdere talentene som har gått videre fra auditionrundene.

– Jeg er nok aller svakest for dans og sang. Fordi jeg føler at jeg har litt kompetanse på det. Alle tryllekunstnere imponerer meg, så da er det lett å bli slepphendt med å sende folk videre. Men det aller råeste er jo hvis det dukker opp noe jeg aldri har sett før. Det er deilig å bli blåst fullstendig av banen, sier han.

Den 12. Mann-rollen

Thomas Gullestad har selv mange talenter både som DJ og skuespiller, og som skuespiller fikk han vist seg godt frem i rollen som Jan Baalsrud i filmen Den 12. mann.

Hovedrolleinnehaver Thomas Gullestad og Jenny Skavlan under gallapremieren til den norske filmen
Hovedrolleinnehaver Thomas Gullestad og Jenny Skavlan under gallapremieren til den norske filmen " Den 12. mann" på Fredrikstad kino, desember, 2017. Foto: Heiko Junge, Scanpix

– Det var en beintøff konkurranse om å få filmrolle. Jeg var på filmauditions i 2003 og 2006. Etter den siste, bestemte jeg meg for at jeg aldri skulle på audition igjen noensinne. Men så ble jeg kalt inn til 12. Mann-audition, og valgte å gi det en ordentlig sjanse. Kommer nok aldri til å angre på det, avslutter Thomas Gullikstad til TV 2.

Vil du være publikum på Norske Talenter?

Har du lyst å se talentene live på semifinalen eller på selveste finalen? Billettsalget er godt i gang, men det er fremdeles ledige billetter til alle sendingene. Billetter kjøpes på Ticketmaster.no.