KLEDD FOR VARME: Flere bet seg merke i at (f.v.) Jeremy Irons, Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts og Francis Lawrence var kledd i varmere klær enn Jennifer Lawrence.
KLEDD FOR VARME: Flere bet seg merke i at (f.v.) Jeremy Irons, Joel Edgerton, Matthias Schoenaerts og Francis Lawrence var kledd i varmere klær enn Jennifer Lawrence. Foto: Joel C Ryan

Jennifer Lawrence (27) slår knallhardt tilbake mot kjolekritikk

Flere i sosiale medier reagerte på skuespillerens kjolevalg under besøket i London. Nå setter Lawrence dem på plass.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tidligere denne uken var skuespiller Jennifer Lawrence i London for å promotere sin nye film, «Red Sparrow».

Der ble hun avbildet på et hustak sammen med sine mannlige kolleger.

Lawrence var ikledd en sort kjole fra merket Versace.

Mange på sosiale medier bet seg imidlertid raskt merke i hvor avkledd Lawrence var ved siden av de mannlige skuespillerne, som de mente var mer riktig kledd etter temperaturene i London.

«Dette er et deprimerende (og avslørende) bilde. Ikke minst fordi jeg har vært ute i dag og det er ISKALDT», skrev en kvinne på Twitter.

«Jeez, hvorfor hadde ikke Jennifer Lawrence på seg varme klær for fotograferingen. Seriøst ...», skrev en annen.

Slår hardt tilbake

Nå slår «Red Sparrow»-skuespilleren tilbake mot kritikken i et innlegg på Facebook.

«Wow. Jeg vet egentlig ikke hvor jeg skal begynne på denne «Jennifer Lawrence iført en avslørende kjole i kulden»-kontroversen. Dette er ikke bare helt latterlig, men jeg er ekstremt fornærmet. Den Versace-kjolen var fantastisk. Tror du jeg tenker å dekke til den nydelige kjolen med en jakke eller et skjerf? Jeg var ute i 5 minutter. Jeg ville ha stått i snøen for den kjolen, fordi jeg elsker mote og det var mitt valg», skriver stjernen.

Hun kaller hele diskusjonen sexistisk og latterlig, og mener at det å overreagere over slike uskyldige, og dumme, ting tar fokuset bort fra de virkelige problemene i samfunnet.

«Skjerp dere, folkens. Alt du ser meg i er mitt valg. Og hvis jeg vil være kald, så er det MITT VALG DET OGSÅ», avslutter Lawrence.